Air Serbia pokrenula akciju: Cene karata od 39 do 69 evra po smeru

20. Septembar 2022
Photo by Paul Berthelon Bravo on Unsplash
Photo by Paul Berthelon Bravo on Unsplash

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia pripremila je akciju tokom koje će putnici biti u prilici da kupe avio-karte po atraktivnim cenama, i to za više od 40 destinacija u regionu, Evropi i Americi. Promotivne avio-karte biće u prodaji od 19. septembra do 2. oktobra, a odnosiće se na putovanja u periodu od 29. septembra ove godine do 29. marta 2023. godine. Tokom dve nedelje trajanja akcije, putnici će moći da kupe avio-karte po početnoj ceni od 39 do 69 evra po smeru.

- Nakon perioda smanjenog kretanja, usled pandemije korona virusa, putnici se sve više vraćaju putovanjima. Osluškujući njihove potrebe pripremili smo i ovu ponudu. Verujemo da će snižene cene avio-karata putnicima biti samo jedan od motiva da bolje upoznaju sve atraktivne destinacije do kojih leti Air Serbia - izjavila je Maša Vasović, viša menadžerka za upravljanje prihodima Er Srbije.

Avio-karte do Barselone, Atine, Tivta i Podgorice biće dostupne po ceni počev od 39 evra, dok će karte do Rima, Zagreba, Štutgarta, Osla, Kopenhagena, Stokholma, Bukurešta, Skoplja, Soluna, Sofije, Tirane, Sarajeva i Ljubljane biti dostupne po ceni počev od 49 evra. Avio-karte do Salcburga, Bolonje, Nirnberga, Hanovera, Liona, Ciriha, Brisela, Beča, Praga, Diseldorfa, Venecije, Milana, Larnake i Barija bićete u prilici da kupite po ceni počev od 59 evra, dok će početna cena za letove do Valensije, Palma de Majorke, Madrida, Londona, Pariza, Amsterdama, Frankfurta, Berlina i Istanbula iznositi 69 evra.

Ovom promo-akcijom obuhvaćen je i Njujork do kojeg se može leteti po početnoj ceni od 389 evra po smeru.

Detaljnije informacije o septembarskoj promotivnoj akciji srpskog nacionalnog avio-prevoznika pronađite na stranici www.airserbia.com.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. Jul 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Turizam
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. Jul 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Turizam
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. Jul 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Turizam
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. Jul 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...