Air Serbia: Po sniženim cenama do čak 35 destinacija

06. Septembar 2019
Air Serbia: Po sniženim cenama do čak 35 destinacija

Ulazak u sedmu godinu poslovanja Air Serbia obeležava do sada najvećom promotivnom akcijom tokom koje će ponuditi 250.000 sedišta u ekonomskoj klasi do čak 35 popularnih destinacija, po izuzetno atraktivnim cenama.

Promotivne avio-karte biće u prodaji od sutra do 14. septembra i važiće za direktne letove od 1. novembra 2019. i povratkom do 31. marta 2020. godine.

Popusti se odnose na povratne i karte u jednom pravcu, u Standard i Light tarifama, odnosno sa i bez prtljaga. Nacionalni avio-prevoznik potrudio se da izbor destinacija bude što veći, pa je promotivnom kampanjom obuhvaćena većina destinacija do kojih kompanija leti, navodi se u saopštenju.

- Veoma nas raduje što smo u prilici da nagradimo putnike za godine odanosti i poverenja. Kao i uvek, cilj nam je da ponudimo našu standardno dobru uslugu po najboljim cenama - izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju kompanije „Air Serbia“, koji je naglasio da „aktuelna ponuda omogućava da liste želja naših putnika, na kojima je veliki broj destinacija u Evropi i na Mediteranu, bude neuporedivo bliža i lakše dostupna“.

Kupovina avio-karata, u okviru specijalne promotivne ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz fiksne mreže u Srbiji, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive sa mobilnih mreža i iz inostranstva, te putem ovlašćenih turističkih agenata ili u beogradskim poslovnicama kompanije koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru Kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12, precizirano je u saopštenju.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. Jul 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Turizam
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. Jul 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Turizam
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. Jul 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Turizam
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. Jul 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...