Air Serbia od sutra uvodi letnji red letenja

30. Mart 2019
Air Serbia od sutra uvodi letnji red letenja

Air Serbia je danas saopštila da će od sutra saobraćati po letnjem redu letenja, koji će važiti do 27. oktobra i da je u odnosu na prošlo leto, ovogodišnja letnja mreža proširena sa devet novih destinacija, za Krasnodar, Helsinki i Kijev tri puta nedeljno, a za Madrid, Barselonu, Nicu, Kairo, Zadar i Rijeku dva puta.

Za veliki broj postojećih destinacija biće povećan nedeljni broj letova, a najfrekventnije destinacije, kako se navodi, ostaju Tivat i Podgorica sa više od 21 leta nedeljno, sledi Cirih za koji će se leteti 19 puta nedeljno, dok su dva dnevna leta planirana za Beč, Solun, Pariz i Atinu.

Među ostalim najfrekventnijim destinacijama izdvajaju se Skoplje i Ljubljana sa dvanaest letova nedeljno, Zagreb sa jedanaest, kao i Moskva i Amsterdam sa po 10 letova nedeljno.

Dnevni letovi za Berlin, Sofiju, Sarajevo, Prag, Milano, Frankfurt i Rim biće aktuelni tokom cele letnje sezone, za Larnaku i Dubrovnik tokom jula i avgusta, za Kopenhagen i Stokholm od početka juna do kraja oktobra, kao i za Bejrut tokom letnjih meseci.

- Veoma smo ponosni što ćemo od juna povezati srpsku prestonicu sa čak devet novih gradova i proširiti našu međunarodnu mrežu na ukupno 49 atraktivnih destinacija. U skladu sa željama i potrebama naših putnika, najveći broj letova predviđen je tokom sezone godišnjih odmora i to upravo ka destinacijama za koje tradicionalno vlada najveće interesovanje - izjavio je generalni direktor Air Serbia Dankan Nejsmit.

Pored direktnih letova ka najtraženijim evropskim i svetskim destinacijama, Air Serbia će zahvaljujući kod-šer ugovorima sa uglednim svetskim avio-kompanijama povezati Beograd i sa gradovima poput Abu Dabija, Sidneja, Melburna, Singapura, Bangkoka, Hong Konga i drugih.

Izvor: Tanjug
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...