Air Serbia i Booking.com uspostavili partnerstvo

21. Januar 2021
Ilustracija, foto: Pixabay
Ilustracija, foto: Pixabay

Čuvena platforma za rezervaciju smeštaja Booking.com i najam automobila Rentalcars.com postali partneri aviokompanije Air Serbia.

U cilju stvaranja dodatnih mogućnosti za svoje putnike, Air Serbia je sklopila partnerstvo sa dva brenda koja posluju u sklopu najveće svetske online platforme za putovanja, Booking Holdings.

Zahvaljujući ovom novom partnerstvu i integrisanim uslugama na sajtu Air Serbije, putnici će moći da rezervišu smeštaj preko sajta Booking.com koji im omogućava pristup bazi od preko 28 miliona smeštajnih jedinica, a moći će i da iznajme automobil preko sajta Rentalcars.com, sa opcijama za preuzimanje vozila na preko 60.000 lokacija širom sveta.

Zahvaljujući sklapanju ovog partnerstva, od januara 2021. godine putnici će moći da organizuju svoje celokupno putovanje preko sajta airserbia.com – od rezervacije leta, preko rezervacije smeštaja do rentiranja vozila.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo ostvarili partnerstvo sa dva vodeća brenda u industriji putovanja, Booking.com i Rentalcars.com, pridružujući se nekim od najvećih evropskih i svetskih avio-kompanija koje su njihovi partneri. Uveren sam da će ova saradnja dodatno učvrstiti našu poziciju i, što nam je posebno važno, omogućiti veću fleksibilnost i uštedu vremena našim putnicima prilikom planiranja putovanja“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbije.

Kako bi se obeležio početak saradnje, putnici Air Serbije koji do 31. marta 2021. putem sajta ove kompanije rezervišu smeštaj na Booking.com, dobijaju popust od 20 odsto za boravak do 31. marta 2021.

Izvor: Aviatica
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...