Air Serbia do Njujorka sedam puta nedeljno

02. Mart 2023
Image by Sofia Tersigni from Pixabay
Image by Sofia Tersigni from Pixabay

Air Serbia će tokom predstojeće letnje sezone povećati broj letova do Njujorka i od 18. juna do početka septembra leteti sedam puta nedeljno do tog američkog grada, odnosno svakog dana u nedelji. Do sada najveće povećanje u broju nedeljnih letova do Njujorka rezultat je nedavnog proširenja flote za dugolinijski saobraćaj. Pored aviona erbas A330-200 sa likom Nikole Tesle, nacionalna avio-kompanija od novembra prošle godine raspolaže i erbasom A330-200 sa likom Mihajla Pupina.

Od 2016. godine između Beograda i Njujorka Air Serbia je prevezla više od 460.000 putnika. To je jedna od najtraženijih destinacija u mreži nacionalnog avio-prevoznika. Tokom zimske sezone, Air Serbia je između Beograda i Njujorka letela tri puta nedeljno, utorkom, četvrtkom i nedeljom.

Od 17. maja 2023. godine kompanija će uspostaviti i direktne, redovne letove između Beograda i Čikaga, i tako nastaviti da širi svoje poslovanje na tržištu Sjedinjenih Američkih Država. Do 11. juna letovi do aerodroma O’Her obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i subotom, a od 12. juna tri puta nedeljno i to ponedeljkom, sredom i subotom. Karte se mogu kupiti putem veb sajta, mobilne aplikacije, kao i u poslovnicama kompanije, a prodaja je za sada premašila očekivanja, s obzirom na to da je reč o potpuno novoj liniji.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...
Turizam
Muzej automobila ispod Brankovog mosta - Poznata i buduća lokacija Muzeja Nikole Tesle
12. April 2024
Muzej automobila koji je pre oko dva meseca prinudno iseljen iz Moderne garaže u Majke...
Turizam
Kamp „Zlatibor“ otvoren za posetioce
11. April 2024
Svim ljubiteljima kampovanja svoja vrata širom je otvorio Kamp „Zlatibor”....