Air France poklanja popuste za putovanja do 31. marta 2020.

16. Maj 2019
Air France poklanja popuste za putovanja do 31. marta 2020.
Prvih 200 putnika iz Srbije koji u periodu od 16. maja do 17. jula preko Air France sajta kupe kartu za neki dugolinijski ili srednjelinijski let Air France-a ili KLM-a dobiće popust od 5900, odnosno 3535 dinara, u zavisnosti od toga u koju kategoriju spada kupljena karta. Sve što putnici treba da urade...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com