"Lovefest" nominovan za najbolji festival u Evropi

16. Oktobar 2015
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo

Posle jedne od najposećenijih i najuspešnijih festivalskih godina, Lovefest je po treći put nominovan za “Najbolji evropski festival srednje veličine”, prestižnu nagradu koju dodeljuje najuticajnije evropsko nagradno takmičenje European Festival Awards (EFA).

U okviru kategorije Best Medium Sized Festival, zajedno sa Lovefestom našlo se još 72 muzička događaja iz više od 20 zemalja, među kojima su hrvatski Outlook i In Music festival, kao i holandski festival Best Kept Secret. Osim za glasove stručnog žirija, koga ove godine čine istaknuti pojedinci iz muzičke industrije, kao i ranije glasanje je otvoreno i za javnost. Fanovi muzičkih festivala koji budu izabrali svoje favorite ulaze u trku za osvajanje VIP karata za pobedničke festivale, a za Lovefest možete glasati OVDE.

Glasanje traje do 12. novembra, a lista 10 najboljih festivala koji su se plasirali u finale biće objavljena nedelju dana kasnije. Pobednici svake od kategorija biće proglašeni na svečanoj ceremoniji dodele nagrada u Groningemu, na holandskom Eurosonic Noorderslag festivalu koji će biti održan 13. januara 2016. godine.

Lovefest je tokom prethodnih godina od žurke za nekoliko stotina posetilaca prerastao u jedan od najboljih festivala u Evropi, koga je samo ove godine posetilo više od 70.000 mladih ljudi iz celog sveta. Od svog osnivanja do danas festival je ugostio najveće zvezde iz sveta elektronske muzike među kojima su Jeff Mills, Juan Atkins, Dubfire, Booka Shade, Fedde Le Grand, James Zabiela, Robert Hood, Kenny Larkin i mnogi drugi.

Pogledajte aftermovie ovogodišnjeg festivala http://bit.ly/1MGUiN7

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...
Turizam
Veliko interesovanje bugarske privrede za Beograd i Srbiju
14. Mart 2024
Na 40. jubilarnom sajmu turizma u Sofiji, najvećoj turističkoj manifestaciji u Bugarskoj,...