"Hrana kao lek" - tema nastupa "Merkura" na Wellness & Spa Festu

12. Oktobar 2015
Promotivna fotografija
Promotivna fotografija
Promotivna fotografija
Promotivna fotografija
Promotivna fotografija

Prvi "UNIQA Wellness & Spa Fest" u Srbiji, posvećen zdravlju i preventivi, održan je 10. oktobra 2015. u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma. Specijalna bolnica "Merkur" bila je deo ovog događaja, kao ustanova koja je odavno prepoznala značaj wellness sadržaja, uvrstivši ih u svoje programe zdravlja.

Kada je u "Merkuru" 2005. godine otvoren wellness centar "Fons Romanus", započeta je revolucija u konceptu banjskog lečenja, s obzirom da je to bio prvi wellness centar u banjama Srbije. Gosti "Merkura" su tada dobili kompletnu zdravstvenu uslugu - vrhunsku medicinu i kvalitetnu relaksaciju. Danas, 10 godina kasnije, "Merkur" je otvaranjem spa centra "Rimski izvor" ponudio uslugu po kojoj će se u budućnosti prepoznavati i Vrnjačka Banja i Srbija. "Rimski izvor" u svom sastavu ima pet savremenih centara: Wellness centar, Centar za masaže, Centar medicinske estetike, Peloid centar i Balneo centar - ističe se u saopštenju SB "Merkur". 

Na "UNIQA Wellness & Spa Festu", "Merkur" se predstavio pod sloganom "Hrana kao lek", čime je ponovljen nastup koji je priredio u paviljonu Srbije na EXPO u Milanu.

Bila je to moderna prezentacija "Merkura", kao savremene zdravstvene ustanove koja je uspela da spoji tradiciju lečenja prirodnim faktorom sa najmodernijom dijagnostikom, kvalitetnom opremom, obučenim kadrovima i atraktivnim programima. Prezentacija je bila obogaćena vizuelnim i muzičkim efektima, uz demonstraciju wellness usluga i degistaciju proizvoda "Merkurove" kuhinje, koji se baziraju na organskim namirnicama.

Više informacija o "UNIQA Wellness & Spa festu" možete pronaći OVDE

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...