"Etihad" proglašen najboljom aviokompanijom u oblasti Biznis klase

05. Oktobar 2015
'Etihad' proglašen najboljom aviokompanijom u oblasti Biznis klase
'Etihad' proglašen najboljom aviokompanijom u oblasti Biznis klase
'Etihad' proglašen najboljom aviokompanijom u oblasti Biznis klase
'Etihad' proglašen najboljom aviokompanijom u oblasti Biznis klase
'Etihad' proglašen najboljom aviokompanijom u oblasti Biznis klase

Etihad ervejz je proglašen za Najbolju avio-kompaniju – Biznis klasa na 26. godišnjim nagradama TTG za 2015. godinu.

Prestižna nagrada, za koju glasaju čitaoci časopisa TTG Azija, TTG Kina, TTG Indija, TTG MICE, TTG-BT MICE Kina, TTG Asocijacije i TTG Azija luksuz, uručena je ovoj aviokompaniji tokom prošle nedelje na gala ceremoniji u Bangkoku.

- Veoma nas raduje što dobijamo ovo priznanje od TTG i od predstavnika turističkog sektora Azijsko-pacifičkog regiona, koji su proglasili Etihad ervejz za najbolju avio-kompaniju - Biznis klasa. Nagrada za najbolju avio-kompaniju - Biznis klasa je veoma značajno priznanje za Etihad ervejz naročito zbog toga što je konkurentsko okruženje u ovom regionu veoma snažno - izjavio je ovim povodom Peter Baumgartner, komercijalni direktor Etihad ervejza, i dodao:

- Nova revolucionarna Biznis studija na našoj floti aviona A380 i B787 Drimlajner su zaista redefinisala luksuz putovanja pružajući do sada neviđeni nivo stila, komfora i gostoprimstva koji postavlja nova merila za putovanja biznis klasom širom sveta.

Etihad ervejz pruža poslenicima turističkog sektora čitav niz programa za edukaciju, podršku prodaji i nagrađivanje zaposlenih, uključujući i internet portal, program podsticaja za zaposlene "SuperSeller" i druge lokalne marketinške programe.

Gosti u Biznis klasi na svim širokotrupnim avionima Etihad ervejz mogu da uživaju u potpuno ravnim krevetima sa garantovanim pristupom glavnom prolazu. Na letu, posvećeni menadžeri za hranu i piće, koji su pažljivo izabrani iz najprestižnijih lokala na svetu, nadgledaju obimne a la kart i snek menije u okviru programa "obedovanja u bilo koje vreme". Na ultra dugim linijama, avio-kompanija nudi punu opremu za spavanje, opremljene nesesere, pamučnu kućnu odeću i papuče. Na zemlji, gosti će imati pristup aerodromskim salonima i limuzinama sa šoferom na više od 40 lokacija širom sveta. U okviru Premijum salona u Abu Dabiju se nalaze i Six Senses Spa i Style and Shave by Etihad, koji pružaju brojne usluge, uključujući i izbor besplatnih tretmana. 

TTG dodeljuje nagrade u oblasti turizma u Azijsko-pacifičkom regionu od 1989. godine. Priznanja se na prestižnoj godišnjoj manifestaciji dodeljuju u četiri kategorije: dobavljač u turizmu, turistička agencija, izuzetan doprinos i turistička "kuća slavnih".
  
Nagrada za najbolju avio-kompaniju u oblasti Biznis klase se određuje na osnovu nekoliko kriterijuma performansi: pružanje najboljeg proizvoda i usluge, red letenja i mreža linija; ljubaznost agenata u pogledu rezervacija, potvrda i provizije; i za profesionalizam prodajnog i marketing tima avio-kompanije.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...