"Etihad" predstavio novi kozmetički set za putnike u prvoj klasi

28. Septembar 2016
Foto: Promo
Foto: Promo

"Etihad Airways" je predstavio svoj novi set proizvoda za ličnu negu za putnike u prvoj klasi, koji su osmišljeni u saradnji sa dva vodeća brenda u svetu mode i lepote: poznatim modnim dizajnerom Kristijanom Lakroa (Christian Lacroix) i mađarskim brendom za negu lica "Omorovicza".
 
Novi atraktivni kompleti će se najpre naći na letovima aviona erbas A380 između Abu Dabija i Londona, Njujorka, Sidneja, Melburna i Mumbaja, a početkom 2017. godine i na ostatku flote ove avio-kompanije.

Ljubičasti set namenjen je damama, dok je sivi za muškarce. U drugoj fazi će novi neseseri biti u bordo boji za žene i crnoj za muškarce.

Moderne torbice za dame su osmišljene tako da mogu da se koriste i kao šik torbice za izlazak, dok torbice za muškarce mogu biti zakopčane kao neseser ili otvorene, kada mogu da se koriste za čuvanje tablet uređaja.

Kompleti sadrže četiri pažljivo izabrana proizvoda protiv starenja i za podmlađivanje kože iz gold kolekcije brenda Omorovica ("Omorovicza"). Antiinflamatorna svojstva zlata u ovim luksuznim kremama, serumima i uljima leče mikro oštećenja, jačaju zrelu kožu i postižu maksimalnu efikasnost isključivo čistim sastojcima i bez štetnih agenasa.

U osnovne proizvode kompleta spada balsam za usne koji umiruje i neguje dehidrirane usne; hidrantna krema sa rashladnim gelom, koja se odmah apsorbuje i pruža dugotrajnu hidrataciju; hranljiva i blago mirisna krema za ruke i osvežavajuća maramica za čišćenje kože.

U ostale predmete namenjene udobnosti putnika spadaju čepovi za uši, češalj, set za higijenu (koji čine tuferi, štapići za uši i turpija za nokte), set za negu zuba, set za spavanje (sa udobnim čarapama i maskom za spavanje) i relaks paket (sa sprejom za jastuk i eterično ulje). Kompleti za muškarce sadrže i set za brijanje.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...