"Etihad" otvorio premijum salon na aerodromu u Los Anđelesu

26. Jul 2016
'Etihad' otvorio premijum salon na aerodromu u Los Anđelesu

"Etihad ervejz" je danas zvanično otvorio svoj novi salon za prvu i biznis klasu na međunarodnom terminalu "Tom Bredli" (Tom Bradley) Međunarodnog aerodroma u Los Anđelesu (LAX).

Uz premijum salone u Vašingtonu i Njujorku (JFK), novi salon za prvu i biznis klasu u Los Anđelesu je treći te vrste koji je avio-kompanija otvorila u Americi, a prvi na Zapadnoj obali SAD.


 
Novi salon predstavlja pomak u odnosu na uobičajeni dizajn salona na aerodromima, koji uključuje iste „savremene arapske“ dekorativne elemente koji karakterišu nove salone "Etihad ervejza" širom sveta. Dekor je inspirisan geometrijskim šarama koje se mogu videti u tradicionalnoj i modernoj arhitekturi Abu Dabija i njegovim spektakularnim pustinjskim predelima.
 
Novi salon, koji više liči na vrhunske hotele, restorane i privatne klubove, pruža spokojno okruženje u kome se gosti mogu opustiti, osvežiti, razonoditi i uživati u kulinarskom i ugostiteljskom doživljaju po kome je avio-kompanija poznata.



Ovaj prostor karakterišu luksuzne fotelje, a la kart restoran, bar, prostorija za TV, kupatilo, besplatni bežični internet, električni i USB utikači sa adapterima i izbor međunarodnih časopisa i dnevnih novina. Poseban VIP deo je na raspolaganju po zahtevu.
 
"Etihad ervejz" salon za putnike prve i biznis klase, koji se prostire na 407 kvadratnih metara i zauzima pogodnu lokaciju sa koje se može posmatrati renovirana promenada namenjena ekskluzivnom šopingu, otvoren je za putnike prve i biznis klase "Etihad ervejza", za članove "Etihad gest" programa lojanosti sa statusom "platinum", "gold" ili "silver" koji putuju na letu EY170 i članovima drugih programa lojanosti avio-kompanija grupacije Etihad ervejz partners (EAP) sa "platinum" ili "gold" statusom.



Salon u Los Anđelesu je još jedan u kolekciji od 15 premijum salona avio-kompanije, uz Abu Dabi, Frankfurt, London, Mančester, Dablin, Pariz, Vašington, Njujork (JFK), Sidnej i Melburn...
 
Etihad ervejz je uveo svekodnevne direktne letove između Los Anđelesa (LAX) i Abu Dabija (AUH) 1. jula 2014. godine. Pored toga, avio-kompanija svakodnevno obavlja letove na linijama između Abu Dabija i Čikaga, San Franciska i Vašingtona (IAD), kao i dva puta dnevno za Njujork (JFK) i tri puta nedeljno za Dalas/Fort Vort.  
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Turizam
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...