"Er Srbija" na Sajmu turizma promoviše let za Njujork

17. Februar 2016
'Er Srbija' na Sajmu turizma promoviše let za Njujork

Nacionalna avio-kompanija Republike Srbije će specijalnim aktivnostima sa američkom temom privući pažnju posetilaca Međunarodnog sajma turizma, čime će obeležiti uvođenje letova za Njujork. 

Kao jedan od vodećih izlagača, "Er Srbija" će imati štand u centralnom delu hale 1, gde će avio-kompanija predstaviti dugolinijske letove za Njujork i posetiocima ponuditi specijalne uslove, kao i bonuse za članove programa za lojalne putnike.

"Er Srbija" će u junu 2016. godine početi da obavlja pet letova nedeljno između Beograda i Njujorka svojim prvim širokotrupnim avionom Erbas A330-200.

- Kao najveći godišnji događaj u oblasti putovanja u regionu, Međunarodni sajam turizma u Beogradu je sjajna prilika da predstavimo svoje proizvode i usluge, a posebno naše predstojeće letove za Njujork, kao i da se sretnemo sa našim budućim gostima - istakao je Dane Kondić, generalni direktor "Er Srbije".

Posetioci štanda "Er Srbije" će moći da iskoriste pogodnosti promotivnih ponuda za letove širom mreže avio-kompanije, a posetioci koji se učlane u nagrađivani program lojalnosti "Air Serbia Etihad Guest" će dobiti 1.500 milja kao bonus pri učlanjenju, koje se mogu utrošiti na karte za putovanja ili na neke od više hiljada proizvoda, kao što su nakit, satovi i električni uređaji.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...
Turizam
Muzej automobila ispod Brankovog mosta - Poznata i buduća lokacija Muzeja Nikole Tesle
12. April 2024
Muzej automobila koji je pre oko dva meseca prinudno iseljen iz Moderne garaže u Majke...
Turizam
Kamp „Zlatibor“ otvoren za posetioce
11. April 2024
Svim ljubiteljima kampovanja svoja vrata širom je otvorio Kamp „Zlatibor”....