"Branč u vazduhu" nova atrakcija zlatiborske gondole

04. Januar 2023
Ilustracija, Image by congerdesign from Pixabay
Ilustracija, Image by congerdesign from Pixabay

Branč u vazduhu je nesvakidašnji obrok koji će vas očarati svojim ukusnim zalogajima tradicionalnih zlatiborskih proizvoda, kao što su pršuta, slanina, čvarci, sir, kajmak i domaća pita. U ovom posebnom obroku i jedinstvenoj atmosferi vožnje najdužom gondolom na svetu - Gold gondolom - možete uživati već od 5. januara, navodi se na sajtu goldgondola.rs.

Rezervacije za branč u vazduhu se mogu izvršiti online ili na prodajnom mestu Gold gondole. Obrok se služi u posebno obeleženim kabinama u terminima od 11 do 13 časova, na svakih 15 minuta. O raspoloživosti kabina, možete se informisati na linku za rezervaciju, direktno na prodajnom mestu ili na telefone +381 64 870 21 80 i +381 31 3833 833.

Branč je namenjen za grupe od najmanje 2 osobe do maksimalno 6 osoba po kabini. Jedan branč plato se sastoji od kombanicije tradicionalnih zlatiborskih zalogaja - domaće pršute, slanine, kajmaka, sira, domaće pite pripremljene tog dana na tradicionalni način. Od napitaka u ponudi su domaći sok, rakija, voda, kafa, a na kraju se možete zasladiti ukusnim domaćim kolačem.

Branč u vazduhu vožnja traje sat vremena i izlazak je na istoj stanici gde i ulazak. Ukoliko putnici na branču odluče da izađu na vrhu Tornik, garantujemo povratak zasebnom kabinom bez čekanja, ne istom kojom su došli. U povratku, na međustanici putnici dobijaju čaj/kafu i kolač.

U ponudi su tri paketa branč obroka:

  • Branč 2 - 2 platoa sa zlatiborskim zalogajima i pola kilograma pite, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja! Cena ovog paketa je 12.500 dinara.
  • Branč 3 - 3 platoa sa zlatiborskim zalogajima i cela pita, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja! Cena ovog paketa je 18.000 dinara.
  • Branč 4 - 4 platoa sa zlatiborskim zalogajima i cela pita, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja! Cena ovog paketa je 22.000 dinara.

Uslovi rezervacije:

  • rezervaciju branča u vazduhu moguće je izvršiti najkasnije do 15h prethodnog dana.
  • potrebno je popuniti formular sa osnovnim ličnim podacima i vremenom služenja branča u vazduhu;
  • odabrano vreme branča može se naknadno menjati telefonskim putem;
  • rezervacija je potvrđena nakon uplaćenog iznosa na prodajnom mestu Gold gondole ili uz priloženu potvrdu o izvršenoj uplati (uplatnicom / e-bankingom) tekućeg dana.

Više informacija goldgondola.rs

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...