"Branč u vazduhu" nova atrakcija zlatiborske gondole

04. Januar 2023
Ilustracija, Image by congerdesign from Pixabay
Ilustracija, Image by congerdesign from Pixabay

Branč u vazduhu je nesvakidašnji obrok koji će vas očarati svojim ukusnim zalogajima tradicionalnih zlatiborskih proizvoda, kao što su pršuta, slanina, čvarci, sir, kajmak i domaća pita. U ovom posebnom obroku i jedinstvenoj atmosferi vožnje najdužom gondolom na svetu - Gold gondolom - možete uživati već od 5. januara, navodi se na sajtu goldgondola.rs.

Rezervacije za branč u vazduhu se mogu izvršiti online ili na prodajnom mestu Gold gondole. Obrok se služi u posebno obeleženim kabinama u terminima od 11 do 13 časova, na svakih 15 minuta. O raspoloživosti kabina, možete se informisati na linku za rezervaciju, direktno na prodajnom mestu ili na telefone +381 64 870 21 80 i +381 31 3833 833.

Branč je namenjen za grupe od najmanje 2 osobe do maksimalno 6 osoba po kabini. Jedan branč plato se sastoji od kombanicije tradicionalnih zlatiborskih zalogaja - domaće pršute, slanine, kajmaka, sira, domaće pite pripremljene tog dana na tradicionalni način. Od napitaka u ponudi su domaći sok, rakija, voda, kafa, a na kraju se možete zasladiti ukusnim domaćim kolačem.

Branč u vazduhu vožnja traje sat vremena i izlazak je na istoj stanici gde i ulazak. Ukoliko putnici na branču odluče da izađu na vrhu Tornik, garantujemo povratak zasebnom kabinom bez čekanja, ne istom kojom su došli. U povratku, na međustanici putnici dobijaju čaj/kafu i kolač.

U ponudi su tri paketa branč obroka:

  • Branč 2 - 2 platoa sa zlatiborskim zalogajima i pola kilograma pite, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja! Cena ovog paketa je 12.500 dinara.
  • Branč 3 - 3 platoa sa zlatiborskim zalogajima i cela pita, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja! Cena ovog paketa je 18.000 dinara.
  • Branč 4 - 4 platoa sa zlatiborskim zalogajima i cela pita, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini + poklon iznenađenja! Cena ovog paketa je 22.000 dinara.

Uslovi rezervacije:

  • rezervaciju branča u vazduhu moguće je izvršiti najkasnije do 15h prethodnog dana.
  • potrebno je popuniti formular sa osnovnim ličnim podacima i vremenom služenja branča u vazduhu;
  • odabrano vreme branča može se naknadno menjati telefonskim putem;
  • rezervacija je potvrđena nakon uplaćenog iznosa na prodajnom mestu Gold gondole ili uz priloženu potvrdu o izvršenoj uplati (uplatnicom / e-bankingom) tekućeg dana.

Više informacija goldgondola.rs

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. Jul 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Turizam
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. Jul 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Turizam
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. Jul 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Turizam
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. Jul 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...