"Air Serbia" uvodi kod-šer letove za Hong Kong i Johanesburg

20. Januar 2016
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Nacionalna avio-kompanija Republike Srbije proširila je domet svoje mreže dodajući Hong Kong i Johanesburg na listu destinacija obuhvaćenih kod-šer sporazumom sa "Etihad ervejzom", koga sada čine ukupno 24 destinacije.

Po ovom sporazumu, "Er Srbija" će dodeliti svoj “JU” kod svakodnevnim letovima koje obavlja "Etihad ervejz" između ova dva grada i Abu Dabija, gde se putnici mogu pogodno povezati na letove "Er Srbije" za i iz Beograda.

- Drago nam je što smo proširili naš kod-šer sporazum sa "Etihad ervejzom" za ova dva veoma važna grada u Africi i Aziji, čime našim gostima omogućavamo da dođu do njih na jednostavan način sa samo jednim presedanjem u Abu Dabiju - istakao je Dane Kondić, generalni direktor "Er Srbije".   

Povećanje dometa i dubine naše naše mreže, čime putnicima pružamo veći izbor i pogodnosti, ključni je deo naše strategije da učvrstimo poziciju vodeće avio-kompanije u regionu - istakao je Kondić i dodao: - Osim što će povećati protok putnika u okviru naše mreže, ovim proširenjem kod-šer sporazuma razvijamo bilateralne odnose u oblastima trgovinske razmene i turizma, čime doprinosimo razvoju srpske privrede.

"Er Srbija" i "Etihad ervejz" zajedno obavljaju dva leta dnevno između Beograda i Abu Dabija, čime obezbeđuju da gosti na kod-šer letovima uživaju u pogodnostima kratkog vremena čekanja prilikom presedanja u glavnom gradu UAE.

Putovanja na novim kod-šer letovima već se mogu rezervisati za putovanja počev od 1. februara 2016. godine, posetom bilo kojoj od poslovnica "Er Srbije", putem turističkih agenata ili sajta ove avio-kompanije.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...