"Air Serbia" stiže do Tajlanda i Istočne Afrike

17. Decembar 2015
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Nacionalna aviokompanija Republike Srbije proširila je svoje prisustvo na Dalekom istoku uključivanjem Bangkoka, glavnog grada Tajlanda, i Puketa, najvećeg ostrva u ovoj zemlji, u kod-šer sporazum sa "Etihad ervejzom".

Po ovom sporazumu, "Er Srbija" će dodati svoj kod na sva četiri svakodnevna leta "Etihad ervejza" između Bangkoka i Abu Dabija, kao i na jedan od svakodnevnih letova između Puketa i Abu Dabija, odakle putnici imaju mogućnost pogodne konekcije ka Beogradu.

Pored toga, „JU“ oznaka "Er Srbije" će se pojaviti i na svakodnevnim letovima "Etihad ervejza" između Abu Dabija i Najrobija, glavnog grada i komercijalnog centra Kenije.

- Drago nam je što možemo našim gostima da ponudimo letove sa samo jednim presedanjem do dve popularne destinacije u Tajlandu, zemlje koja je poznata po svojoj fascinantnoj kulturi, prelepim plažama i umerenoj klimi - istakao je Dane Kondić, generalni direktor "Er Srbije", i dodao: - Važno je i proširenje naše mreže do Najrobija, naše prve kod-šer destinacije u Istočnoj Africi i ekonomske sile u regionu poznate po safarijima i rezervatima za divlje životinje.

Letove do Bangkoka i Puketa moguće je rezervisati za putovanja počev od 16. decembra, dok se letovi do Najrobija od sad mogu rezervisati za putovanja počev od 28. decembra 2015. godine.

Karte je moguće kupiti preko internet sajta "Er Srbije", kao i u poslovnicama "Er Srbije" ili preko turističkih agenata.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...