"Air Serbia" nastavlja promotivnu ponudu za Njujork

26. Februar 2016
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Avio-kompanija "Er Srbija" najavila je specijalnu promociju za članove "Er Srbija Etihad gest", višestruko nagrađivanog programa lojalnosti za česte putnike, kojom se obeležava planirano uvođenje direktnih letova između Beograda i Njujorka.

U okviru ove promocije, članovi programa "Er Srbija Etihad gest" koji rezervišu mesta na letovima za Njujork i iz ovog grada, osvojiće dvostruko ili trostruko veći broj bonus milja, u zavisnosti od toga da li putuju u Ekonomskoj ili Biznis klasi. Promocija će trajati do 19. marta 2016, a promotivne bonus milje se mogu osvojiti na letovima između 23. juna i 23. jula 2016. godine.

Na primer, član programa lojalnosti koji ima povratnu kartu u Ekonomskoj klasi za let "Er Srbije" iz Beograda za Njujork bi obično mogao da stekne do 9.008 "Etihad gest milja", dok će u okviru ove promocije osvojiti do 18.016 milja. Povratna karta u Biznis klasi bi obično donela do 15.764 "Etihad gest milje", dok će u okviru ove promocije vlasniku karte doneti do 47.292 milje.

Promocija "Er Srbija Etihad gest" programa za Njujork se neće odnositi na karte koje su kupljene po promotivnim cenama, niti na karte kupljene zamenom za "Etihad gest milje". Promotivne bonus milje će biti zabeležene na nalogu putnika najkasnije 60 dana od datuma putovanja.

Pored toga, odgovarajući na veliko interesovanje i molbe gostiju, "Er Srbija" je produžila period prodaje karata za Njujork po promotivnim cenama za još nedelju dana. Putnici sada mogu da do 2. marta iskoriste specijalnu ponudu, po kojoj se povratna karta iz Beograda za Njujork može kupiti po ceni počev od svega 399 evra u Ekonomskoj klasi i 2.499 evra u Biznis klasi, uključujući takse i naknade. Uvodne promotivne cene će važiti za putovanja u periodu između 23. i 30. juna i posle 16. avgusta 2016. godine.

Da podsetimo, "Er Srbija" je tokom Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, koji je održan prošle nedelje, objavila početak prodaje karata i red letenja za direktne letove ka Aerodromu JFK u Njujorku, koje će avio-kompanija obavljati pet puta nedeljno avionom Erbas A330-200. Očekuje se da će prvi let na ovoj liniji poleteti 23. juna.

Za više informacije o Air Serbia Etihad Guest programu pogledajte OVDE.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...