Starbucks kafa konačno i u prodavnicama

08. Decembar 2020
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Kafa čuvenog lanca, u atraktivnim limenkama i bocama, od sada se, zahvaljujući kompaniji Mlekoprodukt, može kupiti u velikom broju radnji i benzinskih pumpi.

Mlekoprodukt je postao ekskluzivni distributer Starbucks ready to drink kafe za Srbiju i Crnu Goru! Ovo znači da po prepoznatljivu Starbucks kafu sa mlekom ne morate ići do jednog od lokala iz čuvenog globalnog lanca, već nas ona čeka i na policama bolje snabdevenih prodavnica i benzinskih pumpi u limenci ili staklenoj boci atraktivnog dizajna.

- Veoma smo ponosni na to što smo udružili snage sa jednim od najcenjenijih brendova na svetu, koji se na Forbsovoj listi uspešnih brendova nalazi na visokom 6. mestu. Starbucks brend datira od 1971. godine, čija je kafa poznata po svom kvalitetu, jer se proizvodi od najkvalitetnijeg zrna kafe arabika - kažu u Mlekoproduktu, i dodaju:

- Starbucks kafu ste možda okusili u jednoj od 26.696 poslovnica širom sveta, ili od nedavno i u našoj zemlji. Prepoznatljiv ukus i miris kafe idealno se slažu sa kvalitetnim mlekom i upravo zbog toga nastaje naša zajednička saradnja, sa ciljem da vam omogućimo jedinstveno uživanje u kafi sa mlekom uvek i na svakom mestu!

Ukoliko ste ljubitelj espreso kafe, za vas je idealan Starbucks Doubleshot Espresso sa mlekom i Starbucks Doubleshot Espresso bez dodatog šećera (sa zaslađivačem), u praktičnom pakovanju, u limenkama od 200 ml. Za one koji vole kremasti ukus kafe tu je Starbucks Frappuccino u varijantama Coffee, Mocha i Caramel, u staklenom pakovanju od 250 ml.
 

 

Izvor: Vino i fino

Komentara (0)

Povezane vesti

Restoraterstvo
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. Februar 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...
Restoraterstvo
Održan prvi Michelin Masterclass u Srbiji
19. Januar 2024
Prestižni MICHELIN vodič, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, s...
Restoraterstvo
Kultna brza hrana Istanbula
28. Decembar 2023
Turska kuhinja je hvaljena na međunarodnom nivou, od restorana sa Mišelin zvezdicama do...
Restoraterstvo
Mišlenova gastronomska ekspanzija: Čak 22 restorana u novoj selekciji za 2024.
18. Decembar 2023
Treću godinu za redom svetski poznati gastronomski vodič MIŠLEN objavio je spisak...