Snaga prirode pod brendom „Bajkalska legenda“

16. Septembar 2016
Foto: Promo
Foto: Promo

Pod brendom „Bajkalska legenda“, ruske kompanije „SibPribor“, u Srbiji su se pojavila dva proizvoda vrhunskog kvaliteta, kojima ova kompanije podiže svetski standard u oblasti dodataka ishrani i suplemenata.

Biodihydroqercetin (Taksifolin) - najjači prirodni antioksidant koji se dobija iz korena sibirskog ariša i Biočaga od brezine gljive čage (u čijem je sastavu više od 300 korisnih elemenata i jedinjenja) – proizvodi su izuzetnih osobina koji, svaki u svom domenu, snagom visoko koncentrovanih prirodnih sastojaka pomažu organizmu u prevenciji bolesti ili su njegova podrška u borbi s bolešću.

I jedan i drugi proizvod, kako je rečeno na press konferenciji uvoznika i distributera ovih proizvoda beogradske firme Azeco, pomažu, pre svega, čišćenju organizma od štetnih materija, toksina i slobodnih radikala, poboljšavaju imunitet, stimulišu procese regeneracije oštećenih tkiva i imaju još mnogo korisnih efekata svaki za sebe, a zajedno predstavljaju zaštitni kompleks vrhunskih performansi.

Taksifolin povoljno utiče i na rad kardiovaskularnog sistema, disajnih organa, digesivnog trakta, kao i kod onkoloških bolesti, dok Biočaga pospešuje razmenu materija moždanog tkiva, poboljšava pamćenje, pozitivno deluje kod stresa i depresije, smanjuje nivo šećera u krvi, stabilizuje pritisak i aritmiju, pomaže kod zatvora i grčeva itd. Proizvode se u vidu praška, sa 100% koncentracijom taksifolina i čage, što omogućava njihovu brzu i efikasnu asimilaciju, a rezultati se vrlo brzo osete.   

Treba naglasiti da se taksilofin i čaga zbog svojih izuzetnih svojstava koriste odvajkada i kao sastojci najkvalitetnijih krema za negu kože, a čaga se koristi, verovali ili ne, i u poslastičarskim proizvodima!

Više o ovim izuzetnim proizvodima OVDE.

Komentara (0)

Povezane vesti

Restoraterstvo
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. Februar 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...
Restoraterstvo
Održan prvi Michelin Masterclass u Srbiji
19. Januar 2024
Prestižni MICHELIN vodič, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, s...
Restoraterstvo
Kultna brza hrana Istanbula
28. Decembar 2023
Turska kuhinja je hvaljena na međunarodnom nivou, od restorana sa Mišelin zvezdicama do...
Restoraterstvo
Mišlenova gastronomska ekspanzija: Čak 22 restorana u novoj selekciji za 2024.
18. Decembar 2023
Treću godinu za redom svetski poznati gastronomski vodič MIŠLEN objavio je spisak...