Otvoren ekskluzivni Miele showroom u Beogradu na vodi

17. Februar 2021
Foto: kompanija Miele
Foto: kompanija Miele
Foto: kompanija Miele
Foto: kompanija Miele
Foto: kompanija Miele
Foto: kompanija Miele
Foto: kompanija Miele
Foto: kompanija Miele
Foto: kompanija Miele
Foto: kompanija Miele
Foto: kompanija Miele
Foto: kompanija Miele

Kompanija Miele, vodeći svetski proizvođač premijum aparata za domaćinstvo, otvorila je novi, ekskluzivni prodajni salon u Beogradu na vodi. Treći i najveći Miele showroom koji se nalazi u Bulevaru Vudroa Vilsona 8 (lokal 17-18), prostire se na više od 200 kvadrata, a zahvaljujući pažljivo osmišljenoj pozicioniranosti proizvoda kupci će biti u prilici da se na jednoj lokaciji upoznaju sa do sada najširim spektrom Miele uređaja.

Novi ekskluzivni Miele showroom kupcima pruža priliku da uz stručnu pomoć savetnika prodaje i najširi asortiman uređaja koje mogu probati u samom salonu, odaberu proizvod koji će najbolje odgovarati njihovom životnom stilu i potrebama. Posebnom iskustvu kupovine doprinose dva kuhinjska bloka u okviru kojih se zainteresovani mogu uveriti u inovativnost, kvalitet i intuitivnost upotrebe Miele aparata iz ovog segmenta. U okviru prodajnog salona nalaze se i celine sa aktivnim uređajima za pranje posuđa, negu veša i održavanje podova.

Miele se pozicionirao kao brend koji svojim kupcima donosi inovacije, kvalitet i sigurnost. Ovo  potvrđuju i odlični prodajni rezultati kojima svakako doprinosi i jedinstven način komunikacije na prodajnom mestu. Naime, svi aparati u Miele prodajnim salonima su aktivni i spremni za testiranje na licu mesta, a prodajni savetnici imaju odgovor na svako pitanje posetilaca i spremni su da daju savete koji u velikoj meri mogu olakšati proces odabira pravog uređaja.   

Sa inovativnim rešenjima koje nudi ovaj brend možete se upoznati i u prodajnim salonima u samom centru grada u Balkanskoj 2 i na Novom Beogradu na uglu ulice Bulevar Zorana Đinđića i Španskih boraca.


O kompaniji MIELE: Miele je vodeći svetski proizvođač premijum kućnih aparata uključujući  aparate za kuvanje, pečenje kao i one za kuvanje na pari, rashladne uređaje, aparate za kafu, mašine za pranje posuđa i veša i proizvoda za negu podova. Ovaj asortiman je uvećan za mašine za pranje sudova i mašine za sušenje veša za komercijalnu upotrebu kao i za sredstva za dezinfekciju i sterilizaciju koja se primenjuju u medicinske i laboratorijske svrhe (Miele Professional). Kompanija Miele, osnovana 1899. godine, ima 8 proizvodnih pogona u Nemačkoj, kao i po jedan u Austriji, Češkoj, Kini i Rumuniji. Njima se pridružuju dva postrojenja koja pripadaju kompaniji Steelco, italijanskoj podružnici kompanije Miele. Već četvrtu generaciju nalazi se u porodičnom vlasništvu i zapošljava radnu  oko 20.100 zaposlenih, od kojih 11.200 u Nemačkoj. Kroz sopstveni lanac prodajnih mesta i distributersku mrežu u gotovo 100 zemalja, brend je rasprostranjen širom sveta. Sedište kompanije se nalazi u Gütersloh/Westphalia, u Nemačkoj.

Komentara (0)

Povezane vesti

Restoraterstvo
Gault&Millau gastronomski vodič 2024 - Srbija slavi vrhunac kulinarstva
25. April 2024
Ugledni gastronomski vodič Gault&Millau u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije na...
Restoraterstvo
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. Februar 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...
Restoraterstvo
Održan prvi Michelin Masterclass u Srbiji
19. Januar 2024
Prestižni MICHELIN vodič, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, s...
Restoraterstvo
Kultna brza hrana Istanbula
28. Decembar 2023
Turska kuhinja je hvaljena na međunarodnom nivou, od restorana sa Mišelin zvezdicama do...