Novogodišnji Ukus Fest 15. decembra u Kombank dvorani

07. Decembar 2018
Novogodišnji Ukus Fest 15. decembra u Kombank dvorani
„Novogodišnji Ukus Fest - Special Edition“, festival domaće hrane i pića, biće održan u subotu 15. decembra 2018. u Kombank dvorani u Beogradu. Na manifestaciji će biti predstavljeno više od 1.000 proizvoda izlagača iz cele Srbije i regiona.

Posetioci specijalnog izdanja „Novogodišnjeg Ukus Fest-a“ moći će da probaju nezaboravne arome i da uživaju u degustacijama najukusnijih sireva, suhomesnatih proizvoda i renomiranih vina, likera, domaćih sokova, koji će upotpuniti savršenstvo doživljaja. Po starom i dobrom običaju naše prave trpeze, slana zadovoljstva biće u znaku pršute, domaćih sušenih kobasica, slasnih i krckavih čvaraka, a sve to uz čašu srpskog piva! Zagolicajmo nepca uz magiju zalogaja i slatka uživanja festivala mogu da počnu! Neodoljivi domaći kolači i nadaleko čuveni tradicionalni džemovi, kao i najnoviji od kajsije sa vanilom i vitaminom C, biće u dodiru ca čarobnim aromama koje nudi specijalno izdanje „Novogodišnjeg Ukus Fest-a“. Posetioci će, takože, prvi put imati priliku da okuse i nabave med sa zlatom! 

Saznajte kako se pripremiti za praznične večeri uz prirodnu kozmetiku koja se pravi od prepeličjih jaja! Na šarenoj paleti su i proizvodi od maline sa neverovatnim kombinacijama i ukusima čokolade, vanile, cimeta, kao i čuveni liker sa aromama iz prirode.

Pravi hit će biti tvrdi sir sa lekovitim biljem, kao i neprevaziđeni lisnati sir sa najnovijim aromama koji se prosto topi u ustima! Na specijalnom izdanju festivala „Novogodišnji Ukus Fest“ posetioce očekuju brojna iznenađenja. 

- Deda Mraz dolazi pre svih kod nas! Dobra vila sa nama je bila, dok je poklone spremila! Pripremili smo nezaboravan program sa mnogo smeha i zabave za mališane, ali i za sve posetioce! - poručuju organizatori.

U zalogajima će biti i nadaleko poznati domaći ajvari, ljutenice, paprike sa sirom, ljuti začini koji svim jelima daju poseban „šarmantan šmek“. Posetioci će prvi probati i namaz i preliv od aronije, tek da razblaže ljuto. To je jedinstvena prilika da se zagolica mašta razigranih ukusa od pravih poslastica, kao i domaćih specijaliteta poput starih zaboravljenih jela, koji nas prosto pozivaju da ih probamo.

„Novogodišni Ukus Fest – Special Edition“ podržali su Ministarstvo poljoprivrede Republike Srbije, Sekretarijat za privredu Grada Beograda i Privredna komora Srbije. Specijalni gosti festivala biće diplomatski predstavnici zemalja koji imaju nove agrarne programe, kao i ugledni privrednici iz regiona.
 
Ulaz na Novogodišnji Ukus Fest je BESPLATAN ZA SVE POSETIOCE!

„Novogodišnji Ukus Fest – specijalno izdanje“ u Kombank dvorani na Trgu Nikole Pašića biće otvoren u subotu 15. decembra od 10.00 do 19.00 časova.

Posetioci će imati jedinstvenu priliku da potpuno uživaju i da nabave svoju omiljenu namirnicu, ali i da u degustacijama na svim štandovima i punktovima izlagača probaju najlepše ukuse u Srbiji  i regionu. 
Komentara (0)

Povezane vesti

Restoraterstvo
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. Februar 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...
Restoraterstvo
Održan prvi Michelin Masterclass u Srbiji
19. Januar 2024
Prestižni MICHELIN vodič, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, s...
Restoraterstvo
Kultna brza hrana Istanbula
28. Decembar 2023
Turska kuhinja je hvaljena na međunarodnom nivou, od restorana sa Mišelin zvezdicama do...
Restoraterstvo
Mišlenova gastronomska ekspanzija: Čak 22 restorana u novoj selekciji za 2024.
18. Decembar 2023
Treću godinu za redom svetski poznati gastronomski vodič MIŠLEN objavio je spisak...