Novi muzički koncept na "Kalemegdanskoj terasi"

13. Novembar 2015

Popularni restoran na Kalemegdanu obogatio je svoju muzičku ponudu. Pored toga što četvrtkom svira bend starogradske muzike "Skala", restoran "Kalemegdanska terasa" je od prošlog vikenda uveo i novi muzički koncept "Terasa Live" koji se izdvaja po tome što se izvodi isključivo zabavna i pop domaća muzika.

Petkom nastupa poznati "Extra Orchestra", a subotom veoma popularni "Camera Darling" koji su već dobro poznati ljubiteljima noćnog života u Beogradu. Tako je, pored posebnog izbora jela i pića za dnevne, opuštene varijante, sada i bogat muzički program omogućio odličan provod na ovom kultnom mestu na obroncima beogradske tvrđave.

Kad smo već kod bogatog izbora hrane, jelovnik restorana sadrži internacionalne specijalitete, kao i klasična jela tradicionalne kuhinje, ali i ideje tima kuvara koje predstavljaju ponudu zanimljivih, specifičnih jela u "a la carte" meniju. Teleća džigerica sa sosom od đumbira, pačije grudi sa pireom od šargarepe i rtanjskog čaja, pastmka sa kiselo-slatkim pireom i sosom od narandže - samo su neka od jela koje posetioci restorana mogu probati dok uživaju u najlepšem pogledu u Beogradu.

Visok kvalitet ponude u restoranu "Kalemegdanska terasa", ipak ne podrazumeva visoke cene, jer su one prilagođene našem tržištu.

Zbog svoje lokacije i posebnog prostora i dizajna, restoran "Kalemegdanska terasa" veoma je atraktivan i za buduće mladence koji se najčešće odlučuju da svoj poseban dan obeleže ovde.

Zato će na Sajmu venčanja 5. i 6. decembra u hotelu "Crowne Plaza" nastupiti i "Kalemegdanska terasa" koja će ovom prilikom izaći u susret budućim bračnim parovima sa posebnim sajamskim popustom od 10 odsto.

Kada nije zauzeta za najromantičnije trenutke, naročito u ovim trenucima lepog vremena koje još uvek polako krademo, "Kalemegdanska terasa" nas vodi u bajkovitu scenografiju prepunu istorije u centru grada, gde opet možemo da se izolujemo od gužve i uživamo u kvalitetnoj kuhinji i blagom rečnom povetarcu.
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Restoraterstvo
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. Februar 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...
Restoraterstvo
Održan prvi Michelin Masterclass u Srbiji
19. Januar 2024
Prestižni MICHELIN vodič, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, s...
Restoraterstvo
Kultna brza hrana Istanbula
28. Decembar 2023
Turska kuhinja je hvaljena na međunarodnom nivou, od restorana sa Mišelin zvezdicama do...
Restoraterstvo
Mišlenova gastronomska ekspanzija: Čak 22 restorana u novoj selekciji za 2024.
18. Decembar 2023
Treću godinu za redom svetski poznati gastronomski vodič MIŠLEN objavio je spisak...