Mišlenovi inspektori po drugi put na Kopaoniku

26. Februar 2021
Ilustracija, foto: Pixabay
Ilustracija, foto: Pixabay

Najpopularnija srpska planina po mnogo čemu se izdvaja od drugih regionalnih planinskih centara, ipak, ono što brojne goste iz inostranstva privlači na Kopaonik jeste hrana.

Hotel “ Angella SPA&Wellness” postao je sinonim za savršenu kuhinju, koja zadovoljava sve svetske standarde, a sve veći broj gostiju iz Srbije i inostranstva posećuju ovaj hotel upravo zbog savršenih delicija. Tokom  marta restoran će drugi put posetiti Mišlenovi inspektori, a predlog za zvezdicu ubrzi zatim mogao bi se naći pred Mišlenovom komisijom. Tako bi hotel  “ Angella”  dobio i zvanično najvrednije i najprestižnije svetsko priznanje u kulinarstvu.

- Naši zaposleni vredno rade na kultivisanju profesionalnosti i održavanju kvaliteta usluga. Kao jedan od vodećih turističkih kompleksa na planinskom masivu, “ Angella” se trudi da održi odgovorno poslovanje i odnos s posetiocima. Sadržaji smeštajnog objekta su sveobuhvatni  i podrazumevaju lobi-bar, đakuzi, dve saune, parno kupatilo  i teretanu. Trudeći se da gostima  i gošćama pružimo pravi užitak i odmor od svakodnevnice, redovno ažuriramo sadržaje i ponudu, a naši rezultati govore više nego dovoljno – kaže Milan Đurić iz menadžmenta hotela i dodaje:

-Takođe se možemo pohvaliti  da spadamo među najbezbednije hotele  kada je u pitanju virus KOVID -19 jer se pridržavamo svih preporuka kriznog štaba, kao i Ministarstva zdravlja. I pored svih preduzetih mera zaštite, gosti će se osećati relaksirano i neopterećeno jer se menadžment hotela potrudio da odmor, čist vazduh i relaksacija budu na prvom mestu.

Izvor: Srpski Telegraf

Komentara (0)

Povezane vesti

Restoraterstvo
Gault&Millau gastronomski vodič 2024 - Srbija slavi vrhunac kulinarstva
25. April 2024
Ugledni gastronomski vodič Gault&Millau u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije na...
Restoraterstvo
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. Februar 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...
Restoraterstvo
Održan prvi Michelin Masterclass u Srbiji
19. Januar 2024
Prestižni MICHELIN vodič, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, s...
Restoraterstvo
Kultna brza hrana Istanbula
28. Decembar 2023
Turska kuhinja je hvaljena na međunarodnom nivou, od restorana sa Mišelin zvezdicama do...