Mišlenovi inspektori po drugi put na Kopaoniku

26. Februar 2021
Ilustracija, foto: Pixabay
Ilustracija, foto: Pixabay

Najpopularnija srpska planina po mnogo čemu se izdvaja od drugih regionalnih planinskih centara, ipak, ono što brojne goste iz inostranstva privlači na Kopaonik jeste hrana.

Hotel “ Angella SPA&Wellness” postao je sinonim za savršenu kuhinju, koja zadovoljava sve svetske standarde, a sve veći broj gostiju iz Srbije i inostranstva posećuju ovaj hotel upravo zbog savršenih delicija. Tokom  marta restoran će drugi put posetiti Mišlenovi inspektori, a predlog za zvezdicu ubrzi zatim mogao bi se naći pred Mišlenovom komisijom. Tako bi hotel  “ Angella”  dobio i zvanično najvrednije i najprestižnije svetsko priznanje u kulinarstvu.

- Naši zaposleni vredno rade na kultivisanju profesionalnosti i održavanju kvaliteta usluga. Kao jedan od vodećih turističkih kompleksa na planinskom masivu, “ Angella” se trudi da održi odgovorno poslovanje i odnos s posetiocima. Sadržaji smeštajnog objekta su sveobuhvatni  i podrazumevaju lobi-bar, đakuzi, dve saune, parno kupatilo  i teretanu. Trudeći se da gostima  i gošćama pružimo pravi užitak i odmor od svakodnevnice, redovno ažuriramo sadržaje i ponudu, a naši rezultati govore više nego dovoljno – kaže Milan Đurić iz menadžmenta hotela i dodaje:

-Takođe se možemo pohvaliti  da spadamo među najbezbednije hotele  kada je u pitanju virus KOVID -19 jer se pridržavamo svih preporuka kriznog štaba, kao i Ministarstva zdravlja. I pored svih preduzetih mera zaštite, gosti će se osećati relaksirano i neopterećeno jer se menadžment hotela potrudio da odmor, čist vazduh i relaksacija budu na prvom mestu.

Izvor: Srpski Telegraf

Komentara (0)

Povezane vesti

Restoraterstvo
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. Februar 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...
Restoraterstvo
Održan prvi Michelin Masterclass u Srbiji
19. Januar 2024
Prestižni MICHELIN vodič, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, s...
Restoraterstvo
Kultna brza hrana Istanbula
28. Decembar 2023
Turska kuhinja je hvaljena na međunarodnom nivou, od restorana sa Mišelin zvezdicama do...
Restoraterstvo
Mišlenova gastronomska ekspanzija: Čak 22 restorana u novoj selekciji za 2024.
18. Decembar 2023
Treću godinu za redom svetski poznati gastronomski vodič MIŠLEN objavio je spisak...