Humanitarna akcija "Slatko druženje" za Kreativno edukativni centar Mnro

21. Decembar 2016
Humanitarna akcija 'Slatko druženje' za Kreativno edukativni centar Mnro

U okviru volonterskih aktivnosti u Kreativno edukativnom centru Mnro, koji se trudi da poboljša život osobama sa invaliditetom, studentkinja master studija na Univerzitetu Singidunum, Milica Zlatić, pokrenula je akciju pod nazivom "Slatko druženje", s ciljem da poslastičarnice jednom mesečno doniraju kolače ovom centru.

U razgovoru sa korisnicima centra zaključila je da im u boravku ponekad nedostaje slatki obrok i dugo je razmišljala o tome kako da pokrene slatki dan u ovom udruženju.

Prvo "Slatko druženje" realizovano je u oktobru, kada su korisnici udruženja, predsednica Udruženja, defektolog i volonteri imali priliku da posete "Poslastičarnicu" u Maršala Birjuzova i vide kako izgleda dan proveden u slatkom carstvu sladoleda. Korisnici Udruženja su bili zainteresovani da čuju kako nastaje njihova omiljena poslastica. Ideju "Slatkog druženja" u novembru podržao je "HomeMade Company" donacijom ukusnih kolača za sve korisnike, volontere i radioničare Kreativno edukativnog centra.

Slatki partner, koji će korisnike Kreativno edukativnog centra obradovati u decembru je Biljana Božović. U decembru će se ukrašavati BB kolačići uz sokove "Zdravo Živo" restorana. U susret novogodišnjim praznicima, akciju "Slatko druženje" podržaće i "Bagel Бејгл".
 
- Nestrpljivo čekamo i naše slatke prijatelje u narednim mesecima i želimo da je ovakvih društvenih inicijativa sve više - ističe Milica Zlatić, dodajući da su dosadašnje akcije podržali "Poslastičarnica" u Maršala Birjuzova 7, "Homemade company" - Bulevar Vojvode Mišića 17, BB kolačići - Vojvode Stepe 51 Lazarevac, "Zdravo Živo" - Jurija Gagarina 14/lj i "Bagel Бејгл" u Kneza Danila 39.

Sve informacije o priključenju inicijativi možete dobiti putem mejla: milicazlatic93@gmail.com
 

Poslednji komentari

Antonina Zlatic
Sreda , 21.12.2016. 11:16h
Preporuka:
1
+
0
-
Bravo Milice , Hvala svima koji podrzavaju i pomazu ovoj divnoj devojci da ostvari svoje snove i da pronalazeci sebe u humanom radu bar malo usreci dobre duse.

Povezane vesti

Restoraterstvo
Gault&Millau gastronomski vodič 2024 - Srbija slavi vrhunac kulinarstva
25. April 2024
Ugledni gastronomski vodič Gault&Millau u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije na...
Restoraterstvo
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. Februar 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...
Restoraterstvo
Održan prvi Michelin Masterclass u Srbiji
19. Januar 2024
Prestižni MICHELIN vodič, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, s...
Restoraterstvo
Kultna brza hrana Istanbula
28. Decembar 2023
Turska kuhinja je hvaljena na međunarodnom nivou, od restorana sa Mišelin zvezdicama do...