FK Bayern Munich i Miele započinju kulinarsko partnerstvo

12. Novembar 2020
Foto: kompanija Miele
Foto: kompanija Miele

► Miele će opremiti FK Bayern Munich vrhunskim kuhinjskim aparatima

► Ekskluzivna gurmanska iskustva i kuvarski događaji u Allianz Areni i u okviru novog vodećeg projekta FK Bayern

Vrhunski sportski učinak uvek je išao paralelno sa zdravom i nutritivnom ishranom. Upravo to je i glavni razlog što je između vodećeg svetskog proizvođača premium kućnih aparata – kompanije Miele i trenutno najuspešnijeg fudbalskog kluba u Evropi Bayern Munich zaključen sporazum o partnerstvu na tri godine, za početak. Zahvaljujući tome, na centralnim lokacijama FK Bayern Munich, Miele će ubuduće pripremati kulinarske delicije i za goste i za posetioce.

Kombinacija nadahnjujućeg sporta i inovativne tehnologije


Tradicija duga 120 godina, istančan osećaj za kvalitet i usmerenost na uspeh na nacionalnom i međunarodnom nivou – samo su deo onoga što je zajedničko za FK Bayern Munich i Miele. A sada su ova dva vrhunska brenda ušla u partnerstvo koje kombinuje nadahnjujući sport svetske klase sa inovativnom tehnologijom i zadovoljstvom na najvišim nivoima. U ovoj i sledeće dve sezone, Miele će opremiti sedište Fudbalskog kluba Bayern Munich u Säbener St., novi FK Bayern vodeći projekat u centru Minhena, i salon u Allianz Areni aparatima za kuvanje, stvarajući pri tom prvoklasne kulinarske užitke za sve prijatelje i partnere.
Novi salon Miele u Allianz Areni, sa svojim nesvakidašnjim ambijentom, biće završen u novembru. Na odabranim utakmicama na domaćem terenu i gosti i partneri FK Bayerna moći će da uživaju u jedinstvenoj gurmanskoj usluzi, sa ekskluzivnim jelovnicima koji sadrže jela koja se pripremaju brzo i savršeno na samoj lokaciji, uz korišćenje Miele Dialogue rerne (Dialogue Oven). U danima bez sportskih događaja, salon Miele je idealno okruženje za jednu od najinovativnijih nemačkih škola kuvanja, na čijem je čelu šef Kevin von Holt iz Hamburga, izuzetno uspešan u vođenju škole gurmanskog kuvanja i organizovanju vrhunskih kulinarskih i lajfstajl događaja, s akcentom na, pre svega, prirodnom ukusu svežih regionalnih namirnica.

‘Zauvek bolji’, s pogledom usmerenim na nove inspirativne ciljeve


 „Oduševljeni smo našim partnerstvom sa jednim od najimpresivnijih fudbalskih klubova na svetu“, kaže dr Axel Kniehl, izvršni direktor za marketing i prodaju Miele Group. „Biti ‘zauvek bolji’ i usmeriti pogled na nove inspirativne ciljeve, umesto da živimo od stare slave, je ono što je naša zajednička karakteristika. Kroz našu saradnju želimo posebno da ponudimo izvrsne kulinarske doživljaje partnerima i navijačima FK Bayern“.
Jörg Wacker, predsednik FK Bayern-a, odgovoran za internacionalizaciju, strategiju i trgovinu, dodaje: „Veoma sam ponosan što smo uspeli da pridobijemo kompaniju Miele i što su postali naš partner. Miele i FK Bayern imaju mnogo zajedničkog: dva brenda svetske klase sa tradicijom dužom od 120 godina, obeleženom uspehom, kreativnošću i inovacijama. Ovo novo partnerstvo dokaz je činjenice da je budućnost moguće oblikovati čak i u doba COVID-a“.

Komentara (0)

Povezane vesti

Restoraterstvo
Gault&Millau gastronomski vodič 2024 - Srbija slavi vrhunac kulinarstva
25. April 2024
Ugledni gastronomski vodič Gault&Millau u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije na...
Restoraterstvo
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. Februar 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...
Restoraterstvo
Održan prvi Michelin Masterclass u Srbiji
19. Januar 2024
Prestižni MICHELIN vodič, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, s...
Restoraterstvo
Kultna brza hrana Istanbula
28. Decembar 2023
Turska kuhinja je hvaljena na međunarodnom nivou, od restorana sa Mišelin zvezdicama do...