FK Bayern Munich i Miele započinju kulinarsko partnerstvo

12. Novembar 2020
Foto: kompanija Miele
Foto: kompanija Miele

► Miele će opremiti FK Bayern Munich vrhunskim kuhinjskim aparatima

► Ekskluzivna gurmanska iskustva i kuvarski događaji u Allianz Areni i u okviru novog vodećeg projekta FK Bayern

Vrhunski sportski učinak uvek je išao paralelno sa zdravom i nutritivnom ishranom. Upravo to je i glavni razlog što je između vodećeg svetskog proizvođača premium kućnih aparata – kompanije Miele i trenutno najuspešnijeg fudbalskog kluba u Evropi Bayern Munich zaključen sporazum o partnerstvu na tri godine, za početak. Zahvaljujući tome, na centralnim lokacijama FK Bayern Munich, Miele će ubuduće pripremati kulinarske delicije i za goste i za posetioce.

Kombinacija nadahnjujućeg sporta i inovativne tehnologije


Tradicija duga 120 godina, istančan osećaj za kvalitet i usmerenost na uspeh na nacionalnom i međunarodnom nivou – samo su deo onoga što je zajedničko za FK Bayern Munich i Miele. A sada su ova dva vrhunska brenda ušla u partnerstvo koje kombinuje nadahnjujući sport svetske klase sa inovativnom tehnologijom i zadovoljstvom na najvišim nivoima. U ovoj i sledeće dve sezone, Miele će opremiti sedište Fudbalskog kluba Bayern Munich u Säbener St., novi FK Bayern vodeći projekat u centru Minhena, i salon u Allianz Areni aparatima za kuvanje, stvarajući pri tom prvoklasne kulinarske užitke za sve prijatelje i partnere.
Novi salon Miele u Allianz Areni, sa svojim nesvakidašnjim ambijentom, biće završen u novembru. Na odabranim utakmicama na domaćem terenu i gosti i partneri FK Bayerna moći će da uživaju u jedinstvenoj gurmanskoj usluzi, sa ekskluzivnim jelovnicima koji sadrže jela koja se pripremaju brzo i savršeno na samoj lokaciji, uz korišćenje Miele Dialogue rerne (Dialogue Oven). U danima bez sportskih događaja, salon Miele je idealno okruženje za jednu od najinovativnijih nemačkih škola kuvanja, na čijem je čelu šef Kevin von Holt iz Hamburga, izuzetno uspešan u vođenju škole gurmanskog kuvanja i organizovanju vrhunskih kulinarskih i lajfstajl događaja, s akcentom na, pre svega, prirodnom ukusu svežih regionalnih namirnica.

‘Zauvek bolji’, s pogledom usmerenim na nove inspirativne ciljeve


 „Oduševljeni smo našim partnerstvom sa jednim od najimpresivnijih fudbalskih klubova na svetu“, kaže dr Axel Kniehl, izvršni direktor za marketing i prodaju Miele Group. „Biti ‘zauvek bolji’ i usmeriti pogled na nove inspirativne ciljeve, umesto da živimo od stare slave, je ono što je naša zajednička karakteristika. Kroz našu saradnju želimo posebno da ponudimo izvrsne kulinarske doživljaje partnerima i navijačima FK Bayern“.
Jörg Wacker, predsednik FK Bayern-a, odgovoran za internacionalizaciju, strategiju i trgovinu, dodaje: „Veoma sam ponosan što smo uspeli da pridobijemo kompaniju Miele i što su postali naš partner. Miele i FK Bayern imaju mnogo zajedničkog: dva brenda svetske klase sa tradicijom dužom od 120 godina, obeleženom uspehom, kreativnošću i inovacijama. Ovo novo partnerstvo dokaz je činjenice da je budućnost moguće oblikovati čak i u doba COVID-a“.

Komentara (0)

Povezane vesti

Restoraterstvo
Krigla piva na ovogodišnjem Oktoberfestu prelazi prag od 15 evra
04. Jul 2024
Pivo će na predstojećem Oktoberfestu u proseku poskupeti za 3,9 odsto i prvi put će čuvena...
Restoraterstvo
Jedan od najboljih koktel majstora otkriva kako da napravite savršen koktel za osveženje tokom leta
29. Maj 2024
Svi znamo dobro poznatu izreku ,,Kada ti život da limun, ti napravi limunadu’’,...
Restoraterstvo
Gault&Millau gastronomski vodič 2024 - Srbija slavi vrhunac kulinarstva
25. April 2024
Ugledni gastronomski vodič Gault&Millau u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije na...
Restoraterstvo
Kuvari sa Mišelinovim zvezdicama pripremaju obroke za putnike Air France-a
12. Februar 2024
Ljudska čula se u kabini aviona, odnosno na visini od 10.000 metara iznad zemlje, ne...