Završeno dvanaesto izdanje Lovefesta

06. Avgust 2018
Završeno dvanaesto izdanje Lovefesta
Završeno dvanaesto izdanje Lovefesta
Završeno dvanaesto izdanje Lovefesta
Završeno dvanaesto izdanje Lovefesta
Završeno dvanaesto izdanje Lovefesta
Završeno dvanaesto izdanje Lovefesta

Sinoćnim nastupima nekih od najtraženijih imena svetskog klabinga zatvoreno je dvanaesto izdanje Heineken Lovefesta, a Srbija ponovo može da se pohvali festivalom, koji je i ove godine kvalitetnim muzičkim programom stao rame uz rame sa brojnim eminentnim evropskim događajima.

Seth Troxler, Loco Dice i Jackmaster magični trojac na Fire bini

U neprikosnovenim setovima poslednje večeri teško je izdvojiti bilo koji, a zatvaranje Fire bine koje je pripalo Seth Troxleru, dugo će se prepričavati među klabing publikom. Ultra Energy bina ponovo je zatvorena u prepodnevnim časovima sa punim podijumom ljubitelja istančanog andergraund zvuka, a Smirnoff Blow Stage je posle odličnih setova Davide Squillace-a b2b Butch i Leona, Dejan Milićević zatvorio baš onako kako njemu i dolikuje.

Ultra Energy Stage ponovo dočekao magično jutro

Na bini koja već godinama tradicionalno predstavlja samo najbolje što svetski muzički krem andergaunda ima da ponudi i sinoć su nastupili izvođači, koji su opravdali očekivanja publike. Posle neverovatnog nastupa na Belom Dvoru u okviru događaja Lovefest Court, ponovo je došao Dan Shake. Posle njega nastupio je Gerd Janson, a onda je na binu stupio neprikosnoveni Prosumer. Publika je poslednje zvuke muzike u Vrnjačkoj Banji dočekala uz Nikolu Vemića i italijanskog di-džeja Samuele Pagliai sa kojim Vemić deli istu strast prema muzici i pločama, koje su i ovog puta rastopile masu.

Green Velvet 15. septembra u Beogradu

Lovefest ne planira da uspori i najbolji dokaz tome su čak četiri događaja najavljena za predstojeću zimsku sezonu. Prvi u nizu je nastup Green Velveta, koga će beogradska publika konačno imati priliku da čuje 15. septembra u Hangaru luke Beograd. Ulaznice se već mogu naći u prodaji na www.lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tixa.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Razno
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. Avgust 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Razno
16. Avgust 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....