Veliki uspeh prvog Wine Gardena

18. Jun 2019
Foto: Ivana Čutura
Foto: Ivana Čutura

 Više od 5.000 posetilaca je proteklog vikenda posetilo manifestaciju Wine Garden, koja je po prvi put održana u Botaničkoj bašti „Jevremovac“. Uspeh manifestacije je prevazišao očekivanja organizatora, a atmosfera koju je stvorilo hiljade ljubitelja vina, prirode i dobre muzike, retko se može osetiti u Beogradu.

Na brojnim štandovima posetioci su tokom lagane šetnje kroz predivni ambijent Botaničke bašte mogli da degustiraju vrhunska vina i sireve, a u piknik zoni i da odmore i igraju se sa decom. Svi su bili u prilici da na najbolji način osete atmosferu koja vlada na Vinskom maratonu, koji će 21. septembra biti održan na Paliću. Wine Garden je i osmišljen kao događaj koji prenosi duh Vinskog maratona u Beograd, ali jasno je da je manifestacija prevazišla svoj cilj.
        
 Od 19 časova posetioci su se okupljali pored staklenika na centralnom platou „Jevremovca“, gde su tokom večeri održani koncerti vrhunskih muzičara, tako da su za oba dana karte bile rasprodate. U subotu je publiku za koncert Lene Kovačević zagrejao bend „Bricks and Cans“.

Naredne večeri glas i muziciranje mlade pijanistkinje i kantautorke Katarine Pejak je sve prisutne ostavilo bez daha, što je bio odličan uvod u energičan nastup Marka Louisa.

Veliki uspeh prvog Wine Gardena je dokaz da je ovakav događaj nedostajao prestonici i svakako će nastaviti da se održava. A pre toga, na Paliću 21. septembra hiljade trkača će uživati u Vinskom maratonu, koji na jedinstven način spaja trčanje, vino i muziku.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
22. April 2024
Udruženje „Hrana sa naših polja” u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u TC...
Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Razno
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. Avgust 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...