Ukus fest 1. i 2. avgusta u SC Stadion

30. Jul 2020
Foto: Promo
Foto: Promo

Ukus Fest i šoping centar Stadion podržavaju domaće poljoprivredne proizvođače i otvaraju riznicu blaga domaće hrane i pića, u subotu 1. i u nedelju 2. avgusta 2020. u centralnom holu šoping centra Stadion od 9h do 21h.

Posetioci će imati priliku da nabave najkvalitetniju hranu i piće sa naših prostora. Na štandovima Ukus Fest-a naći će se domaći ajvari, ljutenice, paprike sa sirom, suvomesnati proizvodi, kulen. Stiže i sasvim prirodni nektar iz voćnih sokova, dok proizvođači slatkiša pripremaju iznenađenja!

Pored već nadaleko čuvenih mekanih i tvrdih sireva pravog dragulja našeg kraja, tu su i domaći čvarci, a posetioci će moći da nabave i interesantne začine. Biće prilike i da se okuse slatki zalogaji, kolačići od spelte sa nadevima od džemova, med sa aromama planinskog bilja, veganski specijatiteti uz prirodne voćne sokove bez aditiva, ali i domaća vina, likeri i rakije.

Važna napomena:
U skladu sa novonastalom situacijom usred pandemije izazvane virusom COVID-19, postavka izlagača je prilagođena tako da ne ugrožava zdravlje posetilaca i održaće se pod merama bezbednosti propisanim od strane Vlade Republike Srbije. Svi izlagači će nositi obaveznu zakonom propisanu zaštitnu opremu (maske i rukavice), kao i držati propisano rastojanje i bez zadržavanja na štandovima. Za vreme boravka u šoping centru Stadion obavezno je nošenje zaštitne maske.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Razno
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. Avgust 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Razno
16. Avgust 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....