Ukus fest 1. i 2. avgusta u SC Stadion

30. Jul 2020
Foto: Promo
Foto: Promo

Ukus Fest i šoping centar Stadion podržavaju domaće poljoprivredne proizvođače i otvaraju riznicu blaga domaće hrane i pića, u subotu 1. i u nedelju 2. avgusta 2020. u centralnom holu šoping centra Stadion od 9h do 21h.

Posetioci će imati priliku da nabave najkvalitetniju hranu i piće sa naših prostora. Na štandovima Ukus Fest-a naći će se domaći ajvari, ljutenice, paprike sa sirom, suvomesnati proizvodi, kulen. Stiže i sasvim prirodni nektar iz voćnih sokova, dok proizvođači slatkiša pripremaju iznenađenja!

Pored već nadaleko čuvenih mekanih i tvrdih sireva pravog dragulja našeg kraja, tu su i domaći čvarci, a posetioci će moći da nabave i interesantne začine. Biće prilike i da se okuse slatki zalogaji, kolačići od spelte sa nadevima od džemova, med sa aromama planinskog bilja, veganski specijatiteti uz prirodne voćne sokove bez aditiva, ali i domaća vina, likeri i rakije.

Važna napomena:
U skladu sa novonastalom situacijom usred pandemije izazvane virusom COVID-19, postavka izlagača je prilagođena tako da ne ugrožava zdravlje posetilaca i održaće se pod merama bezbednosti propisanim od strane Vlade Republike Srbije. Svi izlagači će nositi obaveznu zakonom propisanu zaštitnu opremu (maske i rukavice), kao i držati propisano rastojanje i bez zadržavanja na štandovima. Za vreme boravka u šoping centru Stadion obavezno je nošenje zaštitne maske.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Veliki uskršnji karneval u Beogradu ove godine na čak četiri lokacije
24. April 2024
Predstojećeg vikenda u Tašmajdanskom parku, na Zemunskom keju, platou kod Kalenić...
Razno
22. April 2024
Udruženje „Hrana sa naših polja” u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u TC...
Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...