Ukus Fest - Izložba najlepših ukusa sa naših prostora

05. Jul 2019
Ukus Fest - Izložba najlepših ukusa sa naših prostora

Prvi festivalski dan "Ukus Fest-a", u četvrtak 04. juna, u šoping molu Delta City, protekao je u znaku degustacija šarenih i veoma ukusnih prozvoda.

- Najviše pažnje brojnih posetilaca, privukli su suhomesnati favoriti, sirevi, kao i organski proizvodi. To je bila jedinstvena prilika da se probaju nezaboravni i najlepši ukusi sa naših prostora - navodi se u saopštenju.

Drugog dana "Ukus Fest-a" ogromno interesovanje posetilaca vladalo je za veganske proizvode, med, za kozmetiku bez aditiva...

Mnogi su probali kulen sa bademima, sladoled od sira, sišenu malinu u medu, med sa ljutim začinima, sir iz mješine, kozji sir sa cunrom u hrastovoj kori. Speltino brašno, ulje od lešnika, džemovi i prirodni sokovi, bili su samo neki od najtraženijih ukusnih namirnica.

Naravno, vina su bila u žiži interesovanja, kao i liker od ruže. Hercegovačka priča je velikom broju posetilaca prikazala i uz sjajnu aromu, nudila i čuvene sireve iz mješine.

Gosti "Ukus Fest-a" su imati priliku da osvoje i  specijalne nagrade iznenađenja. "Ukus Fest" je premijerno prikazao potpuno novi izgled i koncept uz savremeni dizajn sa rešenjina koji će ubuduće biti karakterističan, jedinstven i prepoznatljiv za festival.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Veliki uskršnji karneval u Beogradu ove godine na čak četiri lokacije
24. April 2024
Predstojećeg vikenda u Tašmajdanskom parku, na Zemunskom keju, platou kod Kalenić...
Razno
22. April 2024
Udruženje „Hrana sa naših polja” u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u TC...
Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...