Treći WINE GARDEN u Botaničkoj bašti - 12. i 13. juna: Vinski piknik u centru grada

29. Maj 2021
3. Wine Garden - najava
3. Wine Garden - najava
Botanička bašta „Jevremovac“ će po treći put biti domaćin najotmenije muzičko-vinske manifestacije u gradu - Wine Garden, 12. i 13. juna, od 13 do 21 h. 
Najlepša zelena oaza u centru Beograda će tokom drugog vikenda juna postati vinska bašta u kojoj posetioce očekuje dva dana uživanja u brojnim vinskim ukusima, jer se ove godine prijavio rekordan broj učesnika. Biće predstavljeno čak 45 vinarija iz Srbije, ali i nekoliko specijalnih gostiju iz Italije, Španije, Francuske, Slovenije, Makedonije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i po prvi put u Srbiji vina iz Moldavije.Degustacije svih vina će biti besplatne, a posetioci će omiljene etikete moći i da kupe. 
Wine garden nije samo vinski sajam, već manifestacija za celu porodicu, pa su organizatori pripremili i brojne druge zanimljive sadržaje. Pored vina, domaći proizvođači sireva i raznih delikatesa će svojim gurmanlucima takođe počastiti posetioce, a u svemu će uživati i najmlađi posetioci, jer će moći da se zaslade ručno rađenim sladoledima i slatkišima, burgerima, pecivima i drugim ukusnim zalogajima.
S obzirom da se još uvek nisu stekli uslovi za održavanje koncerata, magična atmosfera Botaničke bašte biće začinjena dobrom akustičnom muzikom na nekoliko punktova, kao i nastupima plesnih grupa. Muzički punktovi će biti podeljeni po žanrovima tako da će se svirati džez, evergreen hitovi, strana pop i filmska muzika, najlepša dela klasične muzike, a igraće se swing i rockabilly.
Štandovi sa vinima i drugim proizvodima će biti raspoređeni na propisanoj udaljenosti kako bi izlagači i posetioci bili na bezbedni, a na velikim zelenim površinama Botaničke bašte će biti postavljeni lejzi begovi i ćebići za sedenje, čemu se posebno raduju deca. Takođe će biti primenjene sve neophodne epidemiološke mere, što će omogućiti maksimalnu bezbednost posetilaca.
Ulaznice za ovogodišnji Wine Garden se mogu kupiti od srede 26. maja na biletarnici Botaničke bašte i preko ticket servisa Tickets.rs i Gigs Tix. S obzirom da je, zbog epidemiološke situacije, izmenjena koncepcija manifestacije i cena ulaznice je korigovana na simboličnih 800 dinara. Ulaznica podrazumeva jednokratno neograničeno vreme boravka u Botaničkoj bašti i besplatne degustacije vina i drugih proizvoda koji će se naći u ponudi.
Zbog maksimalnog ugođaja i epidemioloških mera broj karata je limitiran, a više informacija se može pronaći na sajtu www.winegarden.rs i facebook stranici winegardenbelgrade.

PR Orbis Communications
 
 
 

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Razno
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. Avgust 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Razno
16. Avgust 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....