Praznična izložba magičnih ukusa u Novoj 2021.

14. Januar 2021
Foto: Promo
Foto: Promo

Magični ukusi se nastavljaju u Novoj 2021. i to već na prazničnoj izožbi! Ukus Fest i šoping centar Stadion podržavaju domaće poljoprivredne proizvođače i zbog velikog interesovanja najavljuju novogodišnju prodajnu izložbu, riznicu blaga domaće hrane i pića, od  14. do  17. januara 2021. u centralnom holu šoping centra Stadion u periodu od 9 do 20h.

Posetioci će imati jedinstvenu priliku da nabave najkvalitetniju hranu i piće sa naših prostora.

"Ukus Fest" predstaviće umetnike magije ukusne hrane, a pre svega domaće ajvare, ljutenice, sireve, suvomesnate proizvode, sokove, med.

U novogodišnjoj atmosferi, prilika je da se počastimo ukusnim kajmakom, srpskom mocarelom, čuvenim tvrdim sirevima našeg kraja. Posetioci magije ukusa će moći da uživaju i da nabave intresantne i nesvakidašnje začine. Tu su nam kozji sirevi pripremljeni po čuvenoj narodnoj recepturi, kao i neprevaziđeno maslinovo ulje, specijalne salate, a sve to uz nove ukuse fantastičnih ljutih „šmek“ začina.

Gosti će imati priliku da okuse slatke čarobne zalogaje! Naš odbrambeni štit protiv virusa, biće u vidu sokova, slatkog, džema od aronije sa čokoladom, što će biti potpuni hit izložbe! Najlepši slatkiši stižu nam naravno iz bakine kuhinje. Proizvođači slatkiša pripremaju pravu paletu raznobojnih i ukusnih iznenađenja! Iz čokota pravih berbi grožđa, dolaze nam domaća vina, kao i ukusni likeri, rakije!

Važna napomena:

U skladu sa situacijom izazvane virusom COVID-19, postavka izlagača je prilagođena tako da ne ugrožava zdravlje posetilaca i održaće se pod merama bezbednosti koje je propisala Vlade Republike Srbije.

Svi izlagači će nositi zaštitnu masku, kao i držati propisano rastojanje i bez zadržavanja na štandovima.

Za vreme boravka u šoping centru Stadion, podsetimo da je obavezno nošenje zaštitne maske i držanje rastojanja. Apelujemo na sve posetioce da misle na svoje zdravlje i zdravlje ljudi koji ih okružuju.


 

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Razno
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. Avgust 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Razno
16. Avgust 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....