Odličan muzički program na prvom Wine Gardenu

04. Jun 2019
Odličan muzički program na prvom Wine Gardenu

Vrhunska vina, probrani sirevi, koncerti, interesantne vinske radionice, gastronomski specijaliteti, filmske projekcije, zabavne igre samo su deo sadržaja koji očekuje posetioce prvog Wine Gardena koji će biti održan u Botaničkoj bašti, 15. i 16. juna.   

Oba dana od 14 do 19 časova u centralnom delu Botaničke bašte posetioci će moći da besplatno degustiraju vina, sireve i druge specijalitete, a karnevalski duh palićkog Vinskog maratona donosi još puno zabavnih sadržaja za sve uzraste, koji će učiniti da popodneva proteknu u sjajnom raspoloženju i provodu.

Popodnevnu zabavu će začiniti nastupi DJ-eva, a od 19h do 22h će biti održani koncerti sjajnih muzičara koji će prirediti poseban muzički ugođaj. Pored već najavljenih koncerata, koje će od 20h održati Lena Kovačević, 15. juna i Marko Louis, 16. juna, odličnu uvertiru popularnim muzičarima će dati, ne manje uspešni i inspirativni bend „Bricks and Cans“ i veoma cenjena, kod nas i u svetu, mlada pijanistkinja i kantautorka Katarina Pejak.

„Bricks and Cans“ će nastupiti 15. juna, a izvodiće obrade rockabilly i rock’n’roll hitova s kraja 50ih i početka 60ih godina. Postavu benda čini vokal Jelena Simeunović, a prate je saksofon, truba, gitare i bubanj, što garantuje odličnu rock’n’roll žurku.

Karte se mogu kupiti preko prodajnih mreža Tickets.rs (Ex Eventim), DD Tickets i Gigstixa, a u cenu karte od 1.000 dinara po danu ulaze svi dnevni programi i večernji koncerti. Biće omogućen izlazak i povratak uz narukvicu, a broj karata je limitiran. Više informacija se može pronaći na sajtu www.winegarden.rs i fb stranici: winegardenbelgrade.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Veliki uskršnji karneval u Beogradu ove godine na čak četiri lokacije
24. April 2024
Predstojećeg vikenda u Tašmajdanskom parku, na Zemunskom keju, platou kod Kalenić...
Razno
22. April 2024
Udruženje „Hrana sa naših polja” u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u TC...
Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...