Nova besplatna platforma koja je spas firmama usled korone

14. April 2020
Image by Lukas from Pixabay
Image by Lukas from Pixabay

Preduzetnica iz Čačka napravila je aplikaciju nedavno zbog toga što je prvenstveno tražila za sebe nešto što nigde nije mogla da nađe.

- Radim kao šef nabavke u jednom velikom ugostiteljskom preduzeću, koje ima deset različitih objekata, posao je stresan, dinamičan i iziskuje baš puno vremena. U jednom trenutku sam pomislila zašto ne postoji nešto da mogu samo da ukucam šta mi treba i dobijem ponudu i onda odaberem robu. Onda sam pomislila: Ok, nema. Napraviću ja - priča za Telegraf Biznis Branislava Radojčić.

Aplikacija funkcioniše tako što kada neko pošalje upit, podaci se generišu i filtriraju.

- Imala sam ljude koji su platili i godišnju članarinu, ali sa ovom vanrednom situacijom, odlučila da sam bude besplatno. Spremna sam da snosim troškove, jer mislim da je humano, altruistički i mislim da će nekome da pomogne - priča nam ona.

Dovoljno je samo da besplatno registrujete nalog na portalu ponuda-potraznja i navedete proizvod ili uslugu za koju ste zainteresovani. Ponuda stiže u najkraćem mogućem roku.

Sam servis je konstruisan na jednostavan način i funkcioniše tako što osoba , bilo u svoje ime (kao fizičko lice) ili u ime kompanije koju predstavlja, posle kreiranja besplatnog korisničkog naloga za kupce čekira od ponuđenih kategorija onu robu ili usluge za koje bi želela da dobije ponude. To se u programu obradi i automatski stiže na mail adresu kompanije koja prodaje baš taj proizvod ili uslugu.

Do sada su firme koje se predstavljaju kao ponuđači plaćale članarinu za aktivaciji korisničkog naloga za prodavce, a od sada, kao što sama Branislava kaže, zbog novonastale situacije odlučila je da ta usluga bude besplatna za sve one koji nisu u mogućnosti da je plate iz bilo kog razloga dok traje vanredno stanje.

Najveci benefit za firme je ušteda vremena u pronalaženju novih kupaca, naročito u ovom trenutku, kada posao tradicionalnog komercijaliste gotovo da nije moguće obavljati.

Izvor: telegraf.rs

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Veliki uskršnji karneval u Beogradu ove godine na čak četiri lokacije
24. April 2024
Predstojećeg vikenda u Tašmajdanskom parku, na Zemunskom keju, platou kod Kalenić...
Razno
22. April 2024
Udruženje „Hrana sa naših polja” u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u TC...
Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...