Miele inovacije na IFA sajmu u Berlinu

07. Septembar 2020
CookAssist – digitalno iskustvo kuvanja iz kompanije Miele.jpg
CookAssist – digitalno iskustvo kuvanja iz kompanije Miele.jpg

Na nedavno održanom Svetskom sajmu tehnoloških inovacija (IFA sajam) u Berlinu, kompanija Miele je u okviru konferencije za štampu IFA Global Press predstavila svoje najuzbudljivije nove proizvode i usluge, te se osvrnula na trenutnu poslovnu situaciju u izazovnim vremenima. Ove godine fokus je na inteligentnim i inovativnim sistemima pomoći u kuhinji.

Maksimalna udobnost u malom uređaju – nova Miele mašina za sudove od 45cm


Širine samo 45 centimetara, G 5000 SL generacije, nudi mnoštvo visokokvalitetnih i pogodnih karakteristika koje su do sada bile rezervisane za veće uređaje: izuzetno lagano punjenje, vrhunske performanse i, naravno, umrežavanje.

U srcu ove nove linije je EcoPower tehnologija, koja koristi inovativan dovod vode, nove prskalice i visoko efikasan sistem filtera. To znači da se potrošnja vode u automatskom programu smanjuje na šest litara, a energetska efikasnost može postići standarde do A +++ -10%, sa izvanrednim rezultatima čišćenja. Osim toga, patentirana funkcija sušenja AutoOpen, osigurava izvanredne rezultate automatskim otvaranjem vrata pred sam kraj programa.

FlexLine korpe čine G 5000 SL još fleksibilnijom i jednostavnijom za korišćenje, sa širokim ručkama koje osiguravaju lako i bezbedno izvlačenje korpi. MultiFlex ležište u modelima od 45cm može se prilagoditi različitim situacijama zahvaljujući razdvojenom preklapajućem redu šiljaka. U gornjoj korpi sa podesivom visinom, FlexCare nosač čaša ima neklizajuću površinu koja šolje sigurno drži na mestu. Pored toga, tu su i visokokvalitetni silikonski amortizeri koji su dizajnirani da zaštite čaše za vino i šampanjac.

Kako se redovi šiljaka u donjoj korpi mogu pomerati nadole, čak i velike šerpe i drugi krupni predmeti mogu biti smešteni unutra.

Po prvi put, Miele mašine za pranje sudova od 45cm moguće je umrežiti pomoću WiFiConn@ct, što pruža korisnicima mogućnost da vide status uređaja na svom pametnom telefonu ili tabletu - pa čak i da naruče više deterdženta - dok su u pokretu.

CookAssist – digitalno iskustvo kuvanja iz kompanije Miele


Nova funkcija u mobilnoj aplikaciji Miele@mobile - CoockAssist sa pametnog telefona ili tableta pruža korisniku detaljna uputstva i korisne fotografije koje ga vode kroz čitav proces pripreme hrane na Miele indukcionoj ploči. Prateći grafički prikaz, mogu osigurati da se tiganj zagreje do tačno određene temperature koju jelo zahteva. Inteligentni senzor TempControl u indukcionoj ploči prepoznaje temperaturu posude i automatski određuje odgovarajuću temperaturu tiganja, tako da više ne morate brinuti o stalnim podešavanjima ili zagoreloj hrani!

Kada se postigne temperatura potrebna za početak kuvanja, korisnik se navodi da stavi hranu u posudu. Aplikacija zatim pruža pomoć u svakoj fazi pripreme - sve dok jelo ne bude spremno za posluživanje. Na primer, govori korisniku kada je pravo vreme da okrene losos ili šniclu. Osim indukcionog posuđa, nije potreban poseban pribor.

CookAssist, koji se može koristiti na svim postojećim indukcionim pločama KM 7000 sa proverenom funkcijom TempControl. Ove ploče poseduju i postavku krčkanja, tako da se jela mogu i dalje ravnomerno kuvati na niskoj temperaturi. Njihova interesantna karakteristika je i funkcija „Dodatno zagrevanje hrane“ koja nežno priprema hranu ili održava toplotu jela. Pored toga, svaka TempControl indukciona ploča ima PowerFlex zonu koja se može prilagoditi svakoj svim uslovima za pripremu obroka.

 

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Veliki uskršnji karneval u Beogradu ove godine na čak četiri lokacije
24. April 2024
Predstojećeg vikenda u Tašmajdanskom parku, na Zemunskom keju, platou kod Kalenić...
Razno
22. April 2024
Udruženje „Hrana sa naših polja” u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u TC...
Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...