JYSK predstavio nove trendove uređenja bašti

28. April 2023
Foto: Nikola Rudić www.nikolarudic.com
Foto: Nikola Rudić www.nikolarudic.com

Danski lanac JYSK, poznat po promovisanju hygge stila života predstavio je novi asortiman baštenskog nameštaja i dekoracija idealnih za predstojeće leto, kao i trendove Belonging i Release. Novi trendovi će obradovati sve ljubitelje smirenih skandinavskih nijansi, jer upravo ovu kolekciju karakterišu neutralne boje uz primese ružičastih tonova, nameštaj od ratana i neobrađenog drveta, ali i detalji od terakote.

Predstavljanje novog asortimana letnjeg nameštaja održano je u neobičnom prostoru Bioskopa Balkan u Beogradu. Budući da je reč o enterijeru, ova lokacija na prvi pogled ne izgleda kao logičan izbor za predstavljanje baštenskog nameštaja, što nam ipak dokazuje kako će pravi komadi i prikladna dekoracija baš svaki prostor pretvoriti u mali, sopstveni hygge kutak.

Povezanost, druženje sa porodicom i prijateljima, ali i stvaranje stress free oaze u svom domu – vrednosti su koje karakterišu novi letnji asortiman.

Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSKa za Srbiju, Sloveniju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu istakla je trendove koji nas očekuju, ali i koliko smo blizu danskom receptu za sreću.

- Naši proizvodi inspirisani su prirodom i kreirani tako da svaki detalj doprinosi postizanju prijatnog i funkcionalnog prostora koji sam po sebi pruža atmosferu za svakodnevni hygge trenutak. Novi trendovi Belonging i Release imaju isti zadatak: da stvore ugođaj idealan za druženje sa najdražim ljudima, kao i da podstaknu osećaj pripadnosti i opuštanja - istakla je Novak.

Uz predstavljene trendove, arhitekta Miroslava Amidžić-Ivan iz Deep house grupe koja se bavi dizajnom enterijera, predstavila je i par idejnih rešenja za uređenje spoljašnjih prostora, uz brojne savete i preporuke.

Događaju je prisustvovao i Martin Fyn Aamand, Communication i PR manager JYSKa, koji je iz prve ruke ispričao kako Danci pristupaju hygge-u, na koji način ga žive i kako ga uklapaju u svoj svakodnevni život, koji je, kao i kod nas, prilično užurban.

Vesna Kukić Lončarić, Country Direktor JYSKa za Srbiju, Sloveniju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu predstavila je nove fokuse JYSKa, kao i dalje planove kompanije.

- I dalje nam je veliki fokus na širenju i preuređenju radnji prema novom skandinavskom konceptu, kako bi našim kupcima pružili novi i inspirativniji način kupovine. Do sada smo preuredili 127 prodavnica od ukupno 150 sa kojima poslujemo i nastavljamo dalje istim tempom, kako bi do septembra 2024. godine završili projekat. Posebno smo ponosni na svoje održive projekte i razvoj recikliranih proizvoda i ambalaže koji predstavljaju veliki korak ka ostvarivanju naših dugoročnih ciljeva - da svedemo poslovanje na nultu stopu emisija CO2 - navela je Lončarić.

JYSK posluje u regionu sa ukupno 150 prodavnica, webshopovima i nešto više od 1400 zaposlenih. Kompanija spaja skandinavski dizajn sa snažnim fokusom na održivost, koja je integrisana u svaki segment poslovanja - od uticanja na suzbijanje klimatskih promena i upotrebe ekološki prihvatljivih sirovina do sistemske brige o zaposlenima i lokalnim zajednicama u kojima posluje.

Za dodatnu inspiraciju posetite JYSK leto 2023 i istražite široku ponudu kvalitetnih komada baštenskog nameštaja.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Bečki koncert letnje noći 2023.
30. Maj 2023
Ovogodišnji koncert letnje noći u parku Šenbrun će biti održan 8. juna sa...
Razno
Tradicija dostojna poštovanja: 55. Homoljski motivi od 31. maja do 3. juna u Kučevu
30. Maj 2023
Jubilarni 55. Homoljski motivi, smotra izvornog narodnog stvaralaštva istočne Srbije,...
Razno
19. Maj 2023
Banatski festival vina, četvrti po redu, održaće se ove godine 20. maja, u prelepom ambijentu...
Razno
Digitalni vodič: Platforma koja pruža vrhunsko iskustvo gostima
16. Maj 2023
Kompanija Antamedia predstavlila je " Digital Guide ", digitalnu platformu za...