JYSK predstavio nove trendove uređenja bašti

28. April 2023
Foto: Nikola Rudić www.nikolarudic.com
Foto: Nikola Rudić www.nikolarudic.com

Danski lanac JYSK, poznat po promovisanju hygge stila života predstavio je novi asortiman baštenskog nameštaja i dekoracija idealnih za predstojeće leto, kao i trendove Belonging i Release. Novi trendovi će obradovati sve ljubitelje smirenih skandinavskih nijansi, jer upravo ovu kolekciju karakterišu neutralne boje uz primese ružičastih tonova, nameštaj od ratana i neobrađenog drveta, ali i detalji od terakote.

Predstavljanje novog asortimana letnjeg nameštaja održano je u neobičnom prostoru Bioskopa Balkan u Beogradu. Budući da je reč o enterijeru, ova lokacija na prvi pogled ne izgleda kao logičan izbor za predstavljanje baštenskog nameštaja, što nam ipak dokazuje kako će pravi komadi i prikladna dekoracija baš svaki prostor pretvoriti u mali, sopstveni hygge kutak.

Povezanost, druženje sa porodicom i prijateljima, ali i stvaranje stress free oaze u svom domu – vrednosti su koje karakterišu novi letnji asortiman.

Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSKa za Srbiju, Sloveniju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu istakla je trendove koji nas očekuju, ali i koliko smo blizu danskom receptu za sreću.

- Naši proizvodi inspirisani su prirodom i kreirani tako da svaki detalj doprinosi postizanju prijatnog i funkcionalnog prostora koji sam po sebi pruža atmosferu za svakodnevni hygge trenutak. Novi trendovi Belonging i Release imaju isti zadatak: da stvore ugođaj idealan za druženje sa najdražim ljudima, kao i da podstaknu osećaj pripadnosti i opuštanja - istakla je Novak.

Uz predstavljene trendove, arhitekta Miroslava Amidžić-Ivan iz Deep house grupe koja se bavi dizajnom enterijera, predstavila je i par idejnih rešenja za uređenje spoljašnjih prostora, uz brojne savete i preporuke.

Događaju je prisustvovao i Martin Fyn Aamand, Communication i PR manager JYSKa, koji je iz prve ruke ispričao kako Danci pristupaju hygge-u, na koji način ga žive i kako ga uklapaju u svoj svakodnevni život, koji je, kao i kod nas, prilično užurban.

Vesna Kukić Lončarić, Country Direktor JYSKa za Srbiju, Sloveniju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu predstavila je nove fokuse JYSKa, kao i dalje planove kompanije.

- I dalje nam je veliki fokus na širenju i preuređenju radnji prema novom skandinavskom konceptu, kako bi našim kupcima pružili novi i inspirativniji način kupovine. Do sada smo preuredili 127 prodavnica od ukupno 150 sa kojima poslujemo i nastavljamo dalje istim tempom, kako bi do septembra 2024. godine završili projekat. Posebno smo ponosni na svoje održive projekte i razvoj recikliranih proizvoda i ambalaže koji predstavljaju veliki korak ka ostvarivanju naših dugoročnih ciljeva - da svedemo poslovanje na nultu stopu emisija CO2 - navela je Lončarić.

JYSK posluje u regionu sa ukupno 150 prodavnica, webshopovima i nešto više od 1400 zaposlenih. Kompanija spaja skandinavski dizajn sa snažnim fokusom na održivost, koja je integrisana u svaki segment poslovanja - od uticanja na suzbijanje klimatskih promena i upotrebe ekološki prihvatljivih sirovina do sistemske brige o zaposlenima i lokalnim zajednicama u kojima posluje.

Za dodatnu inspiraciju posetite JYSK leto 2023 i istražite široku ponudu kvalitetnih komada baštenskog nameštaja.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Razno
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. Avgust 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Razno
16. Avgust 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....