Elitni događaj: Dodela priznanja "Dama godine 2018"

10. April 2018
Elitni događaj: Dodela priznanja 'Dama godine 2018'

U ekskluzivnom prostoru restorana Elit, u Stadion shopping centru u Beogradu, 24. aprila održaće se peta, jubilarna dodela međunarodnog priznanja DAMA GODINE,  kojoj je prethodila promocija na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

Priznanje DAMA GODINE je godišnja nagrada za istaknute žene iz javnog, društvenog i privrednog života - za rad, društveni doprinos i stvaralaštvo, a ujedno podržava i promoviše ideju rodne ravnopravnosti i položaj žena u društvu.

Idejni tvorac projekta DAMA GODINE i DAMA GODINE – REGION je Dejan Pantić, predsednik Udruženja „Dete u srcu“, koje je nosilac brojnih nacionalnih i regionalnih priznanja za svoj humanitarni rad i organizaciju događaja posvećenih prevashodno promociji uspešnih žena.

Dodela nagrada ženama ostvarenim u svojoj profesiji prvi put je organizovana 2014. godine u dvorani Doma Sindikata u Beogradu, a narednih godina u vili Jelena na Dedinju i hotelu Crowne Plaza, dok je dodela priznanja DAMA GODINE - REGION održana 2017. godine u hotelu Zepter u Vrnjačkoj Banji, pod pokroviteljstvom kompanije Zepter.

Glamurozno veče upotpuniće svojim učešćem u programu mnoge javne ličnosti, dok će voditeljski par biti popularna TV lica Irina Vukotić i Vanja Bulić, a u programu će, između ostalih, učešće uzeti i najistaknutija škola baleta Art Denis Kasatkin i glumci Narodnog pozorišta, a čitav događaj ispratiće veliki broj televizija i štampanih časopisa.

Jubilarnu dodelu priznanja DAMA GODINE obeležiće i otvaranje Prvog kluba dama, pa će u toku večeri biti promovisane VIP članice Kluba, kao i žene koje u ovom klubu prepoznaju mogućnost lakšeg umrežavanja i saradnje sa ostalim članicama – damama u javnom životu i biznisu.

Jedna od ovogodišnjih dobitnica priznanja je i Ljiljana Rebronja, direktor & glavni i odgovorni urednik Turističkog Sveta, kojoj će se na pozornici pridružiti još 20 laureata, najuspešnijih žena iz Srbije, BiH, Slovenije, Bugarske, Rumunije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore i drugih zemalja iz našeg regiona.
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Razno
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. Avgust 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Razno
16. Avgust 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....