Direktor Merkura reizabran za predsednika Skupštine Komore zdravstvenih ustanova

19. Mart 2019
Direktor Merkura reizabran za predsednika Skupštine Komore zdravstvenih ustanova

Direktor Specijalne bolnice Merkur iz Vrnjačke Banje, dr sci med Dejan Stanojević, izabran je po treći put za predsednika Skupštine Komore zdravstvenih ustanova Srbije. Na četvrtoj sednici održanoj 19. marta 2019. u Klubu poslanika u Beogradu, komisija je jednoglasno donela odluku da zbog aktivnog učešća u dosadašnjem radu Komore produži mandat predsedniku dr sci med Dejanu Stanojeviću na još četiri godine.

- Direktor Merkura pokazao se na visini zadatka koji je funkcija u Komori zahtevala. Dr sci med Dejan Stanojević, lider je koji već godinama uspešno vodi svoj tim i zajedno sa njim unapređuje ponudu Merkura, stvara nove programe i ulaže u inovativne projekte, znanjem i iskustvom uspešno odgovara svim profesionalnim izazovima. Lekar i menadžer, među prvima je prepoznao filozofiju i duh savremenog zdravstvenog i welness turizma i realizovao sve ono to mnogim drugim turističkim centrima još uvek deluje kao nedostižno - navodi se u saopštenju.

Коmоrа zdrаvstvеnih ustаnоvа Srbiје је udružеnjе zdrаvstvеnih ustаnоvа оsnоvаnih оd strаnе Rеpublikе, аutоnоmnе pоkrајinе ili lоkаlnе sаmоuprаvе, u sкlаdu sа Urеdbоm о plаnu mrеžе zdrаvstvеnih ustаnоvа. Ove godine udruženje proslavlja jubilej od 60 godina postojanja, koji je obeležen svečanom akademijom koja je održana 19. marta nakon radnog dela sednice.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Razno
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. Avgust 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Razno
16. Avgust 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....