Besplatni koncerti “Yu Grupe” i “Galije” otvaraju kupališnu sezonu na Adi i Beer Garden

09. Maj 2019

Početak letnje kupališne sezone na Adi Ciganliji biće obeležen u petak, 14. juna, u već dobro poznatoj pivskoj oazi „Beer Garden“ koja se nalazi na početku Makiške strane Ade, gde će od 20h biti održani koncerti dva rok benda – „YU Grupe“ i „Galije“.

- Pored besplatnih koncerata JP „Ada Ciganlija“ je obezbedila da se 14. juna svi posetioci, koji dođu na koncerte, mogu besplatno i parkirati na javnom parkingu koji se nalazi u blizini Beer Gardena - rekao je direktor JP „Ada Ciganlija“ Robert Đukić i dodao da će u subotu 15. juna u 10h biti podignuta „Plava zastava“ koja će i zvanično označiti početak sezone kupanja na Savskom jezeru.

- “Plava zastava“ je najviše međunarodno priznanje za kvalitet vode i bezbednost na kupalištu, tako da će naši sugrađani i gosti Beograda moći bezbrižno da se kupaju i uživaju na plažama Ade Ciganlije svakoga dana od 10 do 19 časova zaključno sa 8. septembrom, a na raspolaganju će konstantno biti i spasilačke službe i služba hitne medicinske pomoći - istakao je Đukić.

Poziv Beograđanima i svim gostima našeg grada, upućuju i velikani rokenrol zvuka, koji obećavaju hitove i nekoliko sati nezaboravne svirke, a Petar Jelić u ime „YU grupe“ poručuje: “Ovo je još jedna lepa prilika da zasviramo za beogradsku publiku. Naš nastup označiće početak nove letnje sezone kupanja i uživanja na lokaciji koja pruža zadovoljstvo boravka na plaži i u prirodi, svim gostima i stanovnicima Beograda, već dugi niz godina. Posebno nam je drago što pored sezone kupanja otvaramo i sezonu koncerata na festivalu "Beer Garden", koji je bio i nastavlja da bude domaćin mnogim popularnim, ali i mladim bendovima današnje scene. Upućujemo poziv svim ljubiteljima dobre R'N'R svirke da nam se pridruže da zagrmimo i zapevamo zajedno!”


 
Ovo će ujedno biti i prvi koncerti na bini Beer Gardena, koji će ove godine trajati od 15. juna do 4. avgusta i uz bogat muzički program biti centar dešavanja u toku letnje sezone na popularnom beogradskom moru. U subotu 15. juna na Beer Gardenu od 20 časova se nastavljaju svirke kada će nastupiti pančevački indi pop rok elektro duo Buč Kesidi, a posle dugo vremena će nastupiti i bend Plejboj, koji je na sceni prisutan već više od 20 godina, a poznat je po izuzetno retkim živim nastupima. 

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Adligat: Srpska delegacija na konferenciji na Kritu
30. Maj 2024
Za vikend je na Kritu od 24. do 28. maja u organizaciji Muzeja štamparstva „Janis i...
Razno
Otvorena izložba “DIVE” u Budimpešti
21. Maj 2024
Velike svetske zvezde zadivljuju kako svojim nastupima, tako i kostimima. Ukoliko želite da...
Razno
Povratak Rakija Festa 12. maja u Beogradu
07. Maj 2024
Rakija fest će se 12. maja smestiti u prostor koji je Beograd već ozbiljno upoznao kao...
Razno
Veliki uskršnji karneval u Beogradu ove godine na čak četiri lokacije
24. April 2024
Predstojećeg vikenda u Tašmajdanskom parku, na Zemunskom keju, platou kod Kalenić...