Besplatni koncerti “Yu Grupe” i “Galije” otvaraju kupališnu sezonu na Adi i Beer Garden

09. Maj 2019

Početak letnje kupališne sezone na Adi Ciganliji biće obeležen u petak, 14. juna, u već dobro poznatoj pivskoj oazi „Beer Garden“ koja se nalazi na početku Makiške strane Ade, gde će od 20h biti održani koncerti dva rok benda – „YU Grupe“ i „Galije“.

- Pored besplatnih koncerata JP „Ada Ciganlija“ je obezbedila da se 14. juna svi posetioci, koji dođu na koncerte, mogu besplatno i parkirati na javnom parkingu koji se nalazi u blizini Beer Gardena - rekao je direktor JP „Ada Ciganlija“ Robert Đukić i dodao da će u subotu 15. juna u 10h biti podignuta „Plava zastava“ koja će i zvanično označiti početak sezone kupanja na Savskom jezeru.

- “Plava zastava“ je najviše međunarodno priznanje za kvalitet vode i bezbednost na kupalištu, tako da će naši sugrađani i gosti Beograda moći bezbrižno da se kupaju i uživaju na plažama Ade Ciganlije svakoga dana od 10 do 19 časova zaključno sa 8. septembrom, a na raspolaganju će konstantno biti i spasilačke službe i služba hitne medicinske pomoći - istakao je Đukić.

Poziv Beograđanima i svim gostima našeg grada, upućuju i velikani rokenrol zvuka, koji obećavaju hitove i nekoliko sati nezaboravne svirke, a Petar Jelić u ime „YU grupe“ poručuje: “Ovo je još jedna lepa prilika da zasviramo za beogradsku publiku. Naš nastup označiće početak nove letnje sezone kupanja i uživanja na lokaciji koja pruža zadovoljstvo boravka na plaži i u prirodi, svim gostima i stanovnicima Beograda, već dugi niz godina. Posebno nam je drago što pored sezone kupanja otvaramo i sezonu koncerata na festivalu "Beer Garden", koji je bio i nastavlja da bude domaćin mnogim popularnim, ali i mladim bendovima današnje scene. Upućujemo poziv svim ljubiteljima dobre R'N'R svirke da nam se pridruže da zagrmimo i zapevamo zajedno!”


 
Ovo će ujedno biti i prvi koncerti na bini Beer Gardena, koji će ove godine trajati od 15. juna do 4. avgusta i uz bogat muzički program biti centar dešavanja u toku letnje sezone na popularnom beogradskom moru. U subotu 15. juna na Beer Gardenu od 20 časova se nastavljaju svirke kada će nastupiti pančevački indi pop rok elektro duo Buč Kesidi, a posle dugo vremena će nastupiti i bend Plejboj, koji je na sceni prisutan već više od 20 godina, a poznat je po izuzetno retkim živim nastupima. 

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Razno
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. Avgust 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Razno
16. Avgust 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....