Avantage – u korak sa vašim uspesima

23. Oktobar 2018
Avantage – u korak sa vašim uspesima

Planirate da svoj novac investirate u nekretninu, želite najbolji kvalitet školovanja za svoje dete i sigurnu budućnost čuvanjem ušteđevine? Ako imate ovakve i slične ambicije, na putu do njihovih ostvarenja biće vam potreban pravi finansijski savet i adekvatna podrška.

Rečju, biće vam potrebna usluga koju nudi Avantage, poslovni model Societe Generale banke, namenjen klijentima koji imaju visoka očekivanja u pogledu dnevnog bankarstva, proizvoda i usluga koji podržavaju njihov životni stil, ali i stručnu podršku koju od svojih bankara dobijaju.

Naša rešenja pružaju vam sigurnost u planiranju ličnih finansija, a naša obaveza je da ponudimo izvrsno dnevno bankarstvo, najviši kvalitet usluge, dostupnost u svakom trenutku i vrhunsku ekspertizu.

Naša banka je na domaćem tržištu prisutna već 41 godinu i, kao najstarija strana banka na ovim prostorima, uspeli smo da upoznamo i poslovne prilike i potrebe korisnika naših usluga. Vama, kojima je naša usluga potrebna u realnom vremenu, bilo na onlajn kanalima ili u ekspoziturama, preporučujem Avantage kao model koji pruža set pogodnosti poput efikasnog dnevnog bankarstva, Mastercard platinum  kartice u okviru Prestiž paketa, putnog zdravstvenog osiguranja za vas i članove vaše porodice, ali i SoGe Svet benefita kod premijum partnera banke i druge kreditne proizvode, po prilagođenim uslovima.

Ukoliko vam je potreban partner u planiranju ličnih fnansija i podrška u pravljenju malih koraka ka ostvarenju velikih životnih ciljeva, posetite nas u najbližoj poslovnici i od menadžera ekspoziture, koji je ujedno vaš lični bankar i finansijski savetnik, dobićete status prioritetnog klijenta i uslugu kakva zadovoljnom Avantage korisniku pripada.

Srdačno,

Olivera Zulović, segment menadžer za affluent klijente Societe Generale banke

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Veliki uskršnji karneval u Beogradu ove godine na čak četiri lokacije
24. April 2024
Predstojećeg vikenda u Tašmajdanskom parku, na Zemunskom keju, platou kod Kalenić...
Razno
22. April 2024
Udruženje „Hrana sa naših polja” u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u TC...
Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...