Aurea 2018: Nominujte investiciju godine u Srbiji

01. Februar 2018
Aurea 2018: Nominujte investiciju godine u Srbiji

Poslovni portal "eKapija" raspisao je konkurs za nagradu za investiciju godine u Srbiji "Aurea 2018", koju će dodeliti desetu godinu za redom. Kompanije koje su tokom prethodne kalendarske godine započele ili realizovale inovativne/originalne, društveno korisne i finansijski održive projekte, mogu se prijaviti zaključno sa 27. februarom 2018. godine.

Kako se navodi u saopštenju ove medijske kuće, količina uloženih sredstava nije presudna, već se projekti vrednuju na osnovu originalnosti inovacije koju su primenili, značaja koji imaju za okruženje, kao i potencijala da budu uspešni na tržištu. Ravnopravno učestvuju sve privredne grane i sve vrste projekata, tako da nije bitno da li je kompanija implementirala novi proizvodni proces/tehnologiju, razvila ili primenila originalni softver, ponudila novi proizvod ili osmislila novi pristup tržištu, i slično.

- Ponosni smo što već deset godina podržavamo i nagrađujemo kompanije koje u svom poslovanju imaju utkanu inovativnost i brigu o okruženju, jer verujem da time doprinosimo prepoznavanju važnosti ovih aspekata za održivi razvoj našeg društva. Sa nestrpljenjem zato, i u ovoj jubilarnoj godini Auree, očekujemo ovogodišnje nominacije i pobednike – kaže direktor "eKapije" Zdravko Lončar.

Urednički tim "eKapije" započeo je selekciju kandidata za nagradu, a zainteresovane kompanije mogu se prijaviti i same popunjavanjem formulara na stranici www.aurea.rs. Nakon analize pristiglih prijava, projekti koji uđu u uži izbor za nagradu biće predstavljeni na portalima www.ekapija.com i www.aurea.rs, a o pobedniku će odlučiti stručni i nepristrasni žiri, dok će jedan glas dati čitaoci "eKapije" i posetioci portala aurea.rs, glasanjem putem interneta. Osim glavne nagrade, biće uručena i dva specijalna priznanja - za inovativnost i društvenu korisnost.

Četvrti put strateški partner eKapije na projektu "Aurea" je osiguravajuća kuća "Coface".

Za više informacija o nagradi pogledajte OVDE.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Veliki uskršnji karneval u Beogradu ove godine na čak četiri lokacije
24. April 2024
Predstojećeg vikenda u Tašmajdanskom parku, na Zemunskom keju, platou kod Kalenić...
Razno
22. April 2024
Udruženje „Hrana sa naših polja” u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u TC...
Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...