Arena noćni bazar odložen za 8. jun

02. Jun 2018
Arena noćni bazar odložen za 8. jun

Zbog neveremena koje je najavljeno za 2. jun, Arena noćni bazar odložen je za petak 8. jun, i održaće se u isto vreme: od 17h do ponoći, saopštili su organizatori.

Na Arena noćnom bazaru, koji se održava na severnom platou ispred Štark Arene na Novom Beogradu posetioce očekuje vrhunski spektakl uz sjajnu muziku i najveću zabavu.

Mališane će od 17:30 do 18:15 zabavljati klovnovi, Petar Pan i Zvončica, a od 19:15 do 19:30 pozorište Pinokio prirediće predstavu. Osim najmlađih, sve generacije će ovde imati svoje mesto za dobar provod!

Tako će, s početkom u 20h, na Arena noćnom bazaru nastupiti SAXOPHONEDZIE Freestyle sax sa DJ setom. Tom prilikom, saksofonista Milan Savić sviraće uživo na saksofonu u kombinaciji sa didžejingom.

Male porodične radionice predstaviće svoje autentične proizvode i ponuditi posetiocima, pre svega sireve, rakije, vina, domaće poslastice, organske proizvode, kao i razna zanatska piva.

- Ovakvi i slični događaji prezentuju male proizvođače, koji proizvode sa dosta hrabrosti, inata i strasti. Srpski pivari predstavljaju veliki potencijal koji treba ispratiti i ja se zahvaljujem organizatorima što su nas pozvali - rekao je Vladimir Stojković, koosnivač i direktor pivare Dogma, koja postoji već dve godine i svoja piva izvozi u 15 zemalja.

- Tržište kraft pivarstva u Srbiji polako raste, ovo je tek početak i ovakvi događaju su šansa da se mi predstavimo široj javnosti - rekao je Ivan Mijajlović iz Kors pivare.

Svi prisutni će moći da uživaju u sjajnoj hrani, kupovini, zabavi i muzici, što će u boji noći biti savršena prilika za pamćenje i uživanje. Biće to neobično mesto za večernji izlazak u potpuno novom, noćnom ruhu!

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
22. April 2024
Udruženje „Hrana sa naših polja” u subotu i nedelju 27. i 28. aprila u TC...
Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Razno
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. Avgust 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...