Alfa Plam: Spremni za novu poslovnu godinu

15. Januar 2019
Alfa Plam: Spremni za novu poslovnu godinu
štednjak za etažno grejanje na pelet Alfa Term 20 Pelet
štednjak za etažno grejanje na pelet Alfa Term 20 Pelet
štednjak za etažno grejanje na čvrsto gorivo Alfa Term 35
štednjak za etažno grejanje na čvrsto gorivo Alfa Term 35
kotao na pelet za etažno grejanje Commo Compact 32
kotao na pelet za etažno grejanje Commo Compact 32
kotao na pelet za etažno grejanje – Grande 37
kotao na pelet za etažno grejanje – Grande 37
Alfa Plam: Spremni za novu poslovnu godinu

Prethodna godina bila je puna izazova koje su u kompaniji Alfa Plam sa uspehom savladali , spremni da ostvaruju nove pobede u novoj godini.

Tokom 2018. godine u kompaniji Alfa Plam nastavili su sa zaokruživanjem procesa ulaganja u razvoj i modernizaciju proizvodnih kapaciteta koji će doprineti povećanju produktivnosti kao i podizanju kvaliteta proizvoda na još viši nivo. Ujedno, kompanija Alfa-Plam je tokom prethodne godine radila na razvoju i plasmanu proizvoda za kojima postoji realna potreba.

U skladu sa tim, put do krajnjih kupaca našli su sledeći noviteti kompanije: štednjak za etažno grejanje na čvrsto gorivo Alfa Term 35, štednjak za etažno grejanje na pelet  Alfa Term 20 Pelet, kao i kotlovi na pelet za etažno grejanje – Grande 37, Commo Compact 32 i Commo Compact 37.

Takođe, tokom cele godine organizovan je veliki broj aktivnosti kojima je obeležen veliki jubilej kompanije – 70 godina postojanja i uspešnog poslovanja i najavljen je novi proizvod specijalno razvijan tim povodom: Futuro – štednjak na drva.

U svrhu obeležavanja jubileja organizovani su poklon koncerti Miroslava Ilića i Dženana Lončarevića građanima Vranja, zatim marketing akcija „Blic do Alfe“ namenjena svim građanima Republike Srbije, potom akcija „Nagrađujemo instalatere“ namenjena instalaterima. Obradovani su slatkim paketima i svi zaposleni u maloprodajama koje prodaju Alfa Plam proizvode na teritoriji Srbije, BiH, Crne Gore, Makedonije i Kosova.

Centralna proslava jubileja održana je na Zlatiboru, u Grand hotelu Tornik, u prisustvu distributera i poslovnih saradnika iz Srbije i inostranstva. Za sam kraj godine, u poslednjem tromesečju, organozovana je poklon akcija „Alfa-Plam poklanja“ u kojoj pravo učešća imaju svi kupci sa teritorije Srbije koji, za kupovinu određenih artikala, stiču pravo da na poklon dobiju set dimovodnih cevi ili usisivač za pepeo. O interesovanju koje je izazvala ova akcija dovoljno govori podatak da je važenje akcije, prvobitno planirano na period od mesec dana, produženo do kraja godine ili do isteka zaliha.  

U kompaniji su uvereni da će sve sprovedene aktivnosti doprineti podizanju svesti o kompaniji kao i njenim proizvodima kako kod prodajnih saradnika tako i kod krajnjih korisnika pa samim tim uticati na ostvarenje ciljeva u 2019. godini.

Komentara (0)

Povezane vesti

Razno
Danas je svetski dan turske kafe
05. Decembar 2023
Sa svojim fantastičnim mirisom koji ispunjava domove, kancelarije, kafiće, pa čak i čitave...
Razno
Bakina tajna lansirala džem sa dodatkom rakije
21. Novembar 2023
Zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara...
Razno
Muzej iluzija daruje đacima prvacima besplatan ulaz
30. Avgust 2023
U periodu od 01 do 30. septembra 2023. godine Muzej iluzija poziva sve mališane koji...
Razno
16. Avgust 2023
Jedna od najomiljenijih niških manifestacija "Dani bureka" se održavaju od 17....