XIII forum obara rekorde: Više od stotinu hotelijera 1. novembra u PKS!

27. Oktobar 2016
XIII forum obara rekorde: Više od stotinu hotelijera 1. novembra u PKS!

Ovogodišnji, trinaesti po redu Forum hotelijera sa međunarodnim učešćem, koji se 1. novembra 2016. održava u Privrednoj komori Srbije (Resavska 13-15, Beograd), prevazišao je sva očekivanja organizatora: svoje prisustvo potvrdilo je više od stotinu učesnika iz oko 60 hotela!
 
Razlog za izuzetno interesovanje hotelijera za ovaj skup su sjajni predavači i odlično odabrane teme Foruma, na kom će se, po prvi put u njegovoj istoriji, govoriti o revenue managementu – upravljanju prihodima, u okviru teme: "Neophodnost revenue management-a u modernom hotelijerstvu". Govoriće se i o uticaju unapređenja kvaliteta destinacije na kvalitet hotelske ponude – i obrnuto, kao i o "rak rani" našeg hotelijerstva – edukaciji kadrova po meri savremenog hotelijerstva.

Organizatori su pozvali zanimljive i intrigante predavače i osmislili panele čiji će učesnici i njihove prezentacije inspirisati na akciju. Osim uglednih panelista iz naše zemlje, Forum će predstaviti i goste sa švajcarskog Instituta Glion, dubrovačkog Ročester instituta, hrvatske "Valamar Grupe", poznate londonske kompanije za benčmarking "ST Global", i mnoge druge, poput Marine Franolić – direktorke "Adria Hotel Foruma", koja će izneti najnovije podatke o hotelskim investicijama u regionu, s akcentom na Srbiji.

Kompletan program XIII Foruma hotelijera možete pogledati OVDE.

Forum hotelijera je jedan od najvećih i najstarijih godišnjih skupova hotelijera i predstavnika turističke industrije, koji okuplja ugledne profesore i konsultante, hotelijere, vrsne profesionalce iz različitih hotelskih sektora, studente hotelijerskih fakulteta, kao i predstavnike pratećih industrija. Forum već trinaest godina organizuje Redakcija časopisa "Turistički Svet" u saradnji sa Udruženjem za turizam Privredne komore Srbije, a pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Sve informacije o XIII Forumu hotelijera možete naći na sajtu: www.forumhotelijera.com

..........................................

Gala veče hotelijera

Od 2006. godine, u sklopu Foruma hotelijera dodeljuju se i najviša priznanja u hotelskoj industriji "Ambasadori dobre usluge". Ove godine, jubilarna, deseta po redu dodela priznanja "Ambasadori dobre usluge" održaće se na Gala večeri hotelijera, koja će 14. decembra biti održana u hotelu "Crowne Plaza" u Beogradu.

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Uspešno završena 2. regionalna Hotel housekeeping konvencija
01. April 2024
Jedan od zasigurno najvažnijih ovogodišnjih događaja u hotelskoj industriji regiona -...
Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Kongresi
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. Februar 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Kongresi
Dodeljene nagrade
19. Decembar 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...