XIII Forum hotelijera 1. novembra u PKS - Događaj koji inspiriše na akciju

06. Oktobar 2016
Foto: Promo
Foto: Promo

Forum hotelijera - jedan od najvećih i najstarijih godišnjih skupova hotelijera i predstavnika turističke industrije, koji okuplja ugledne profesore i konsultante, hotelijere, vrsne profesionalce iz različitih hotelskih sektora, studente hotelijerskih fakulteta, kao i predstavnike pratećih industrija, održaće se po 13. put - 1. novembra 2016. godine u Privrednoj komori Srbije, u Beogradu.

Organizator ovog skupa je Redakcija magazina za savremeno hotelijerstvo & turizam "Turistički Svet", u partnerstvu sa Udruženjem za turizam Privredne komore Srbije, a pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije. Ove godine Forum hotelijera nosi oznaku: sa međunarodnim učešćem!

Teme – goruće za industriju

I ove godine, akcenat Foruma biće na važnim temama za sadašnji trenutak i budućnost hotelske industrije, u okviru tri tematske celine u čijem fokusu je, kao i ranijih godina, KVALITET - neprikosnoveni temelj uspešnosti u ugostiteljstvu i turizmu. Noseće teme XIII Foruma, po mnogima goruće za industriju, biće:

1.   Unapređenje kvaliteta turističke destinacije i njegov uticaj na kvalitet hotelske ponude/usluge, i obrnuto;

2.  Neophodnost Revenue Management-a (upravljanja prihodima) u modernom hotelijerstvu;

3.   Edukacija kadrova po meri savremene hotelske industrije.

Organizatori su pozvali zanimljive, intrigante predavače i osmislili panele čiji će učesnici i njihove prezentacije inspirisati na akciju… Svoje prisustvo potvrdili su ugledni gosti iz naše zemlje, ali i sa švajcarskog Instituta Glion, dubrovačkog Ročester instituta, hrvatske "Valamar Grupe", poznate londonske kompanije za benčmarking "ST Global", i mnogi drugi.

Forum ne postavlja pitanja, on donosi - rešenja!

Osmišljen kao kombinacija stručnog i biznis foruma, godinama izgrađivan kao avangardna, autentična hotelijerska priča, čiji su glavni akteri ugledni hotelijeri od znanja i iskustva, koji svoja izlaganja temelje na primerima iz prakse – učinili su da je Forum postao za profesionalce prepoznatljiv kao „must go“ događaj na koji se dolazi po rešenja problema, nove ideje, znanja, informacije koje mogu da promene budućnost... To što se na Forumu ne postavljaju pitanja, već donose rešenja primenljiva u praksi i pokreće na akciju – najveći je njegov kvalitet.  

Prezentacije najnovijih proizvoda i usluga iz HoReCa programa su takođe važan deo Foruma, koji  svake godine okupi u proseku 150 učesnika - predstavnika više od 50 hotela, dobavljača, uglednih predavača, eminentnih gostiju i novinara, što govori da se radi, u pravom smislu, o elitnom događaju hotelske industrije.

Prijavu za XIII Forum hotelijera možete pronaći u prilogu, a više o ovom događaju na sajtu: www.forumhotelijera.com

Dokumenti za preuzimanje

Prijava za XIII Forum hotelijera
Preuzmi PDF
Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Kongres ruralnog turizma Vojvodine 30. i 31. maja u Vrdniku
23. April 2024
Turistička organizacija Vojvodine zajedno sa Centrom za ruralni razvoj Vojvodine i uz...
Kongresi
U sredu počinje Drugo izdanje Sarajevo Tourism Summit 2024
22. April 2024
U sredu počinje drugo izdanje jednog od najvažnijih regionalnih turističkih foruma, Sarajevo...
Kongresi
Uspešno završena 2. regionalna Hotel housekeeping konvencija
01. April 2024
Jedan od zasigurno najvažnijih ovogodišnjih događaja u hotelskoj industriji regiona -...
Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....