XIII Forum hotelijera 1. novembra u PKS - Događaj koji inspiriše na akciju

06. Oktobar 2016
XIII Forum hotelijera 1. novembra u PKS - Događaj koji inspiriše na akciju

Forum hotelijera - jedan od najvećih i najstarijih godišnjih skupova hotelijera i predstavnika turističke industrije, koji okuplja ugledne profesore i konsultante, hotelijere, vrsne profesionalce iz različitih hotelskih sektora, studente hotelijerskih fakulteta, kao i predstavnike pratećih industrija, održaće se po 13. put - 1. novembra 2016. godine u Privrednoj komori Srbije, u Beogradu.

Organizator ovog skupa je Redakcija magazina za savremeno hotelijerstvo & turizam "Turistički Svet", u partnerstvu sa Udruženjem za turizam Privredne komore Srbije, a pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije. Ove godine Forum hotelijera nosi oznaku: sa međunarodnim učešćem!

Teme – goruće za industriju

I ove godine, akcenat Foruma biće na važnim temama za sadašnji trenutak i budućnost hotelske industrije, u okviru tri tematske celine u čijem fokusu je, kao i ranijih godina, KVALITET - neprikosnoveni temelj uspešnosti u ugostiteljstvu i turizmu. Noseće teme XIII Foruma, po mnogima goruće za industriju, biće:

1.   Unapređenje kvaliteta turističke destinacije i njegov uticaj na kvalitet hotelske ponude/usluge, i obrnuto;

2.  Neophodnost Revenue Management-a (upravljanja prihodima) u modernom hotelijerstvu;

3.   Edukacija kadrova po meri savremene hotelske industrije.

Organizatori su pozvali zanimljive, intrigante predavače i osmislili panele čiji će učesnici i njihove prezentacije inspirisati na akciju… Svoje prisustvo potvrdili su ugledni gosti iz naše zemlje, ali i sa švajcarskog Instituta Glion, dubrovačkog Ročester instituta, hrvatske "Valamar Grupe", poznate londonske kompanije za benčmarking "ST Global", i mnogi drugi.

Forum ne postavlja pitanja, on donosi - rešenja!

Osmišljen kao kombinacija stručnog i biznis foruma, godinama izgrađivan kao avangardna, autentična hotelijerska priča, čiji su glavni akteri ugledni hotelijeri od znanja i iskustva, koji svoja izlaganja temelje na primerima iz prakse – učinili su da je Forum postao za profesionalce prepoznatljiv kao „must go“ događaj na koji se dolazi po rešenja problema, nove ideje, znanja, informacije koje mogu da promene budućnost... To što se na Forumu ne postavljaju pitanja, već donose rešenja primenljiva u praksi i pokreće na akciju – najveći je njegov kvalitet.  

Prezentacije najnovijih proizvoda i usluga iz HoReCa programa su takođe važan deo Foruma, koji  svake godine okupi u proseku 150 učesnika - predstavnika više od 50 hotela, dobavljača, uglednih predavača, eminentnih gostiju i novinara, što govori da se radi, u pravom smislu, o elitnom događaju hotelske industrije.

Prijavu za XIII Forum hotelijera možete pronaći u prilogu, a više o ovom događaju na sajtu: www.forumhotelijera.com

Dokumenti za preuzimanje

Prijava za XIII Forum hotelijera
Preuzmi PDF
Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Najvažniji profesionalci u turizmu dolaze na Uzakrota Balkan Travel Summit
25. Februar 2020
Nakon samita održanog 12. decembra 2019. u Istanbulu, najveći turistički događaj u Turskoj,...
Kongresi
Mogućnost saradnje u oblasti ekoturizma između Egipta i Srbije
25. Februar 2020
Ambasada Egipta u Beogradu organizovala je okrugli sto pod nazivom "Mogućnost saradnje u...
Kongresi
Snažan rast brendiranih hotela i hotelskih investicija u naprednih 5 godina
24. Februar 2020
Drugog dana Adria Hotel Forum-a, koji se održao u Zagrebu od 18. i 19. februara, nastavljena je...
Kongresi
Otvorena hotelska konferencija Adria Hotel Forum
19. Februar 2020
Adria Hotel Forum, Hotelsko investicijska konferencija, otvorena je juče u Zagrebu, u hotelu...