XII Forum hotelijera 19. novembra: Kako do ZLATNE hotelijerske formule – 3K?

27. Oktobar 2015
XII Forum hotelijera 19. novembra: Kako do ZLATNE hotelijerske formule – 3K?

Kvalitet, konzistentnost, konkurentnost – začarani krug ili zlatna formula uspešnosti i trajanja čiji je zajednički imenitelj standardizacija? Ovo je dilema koju će pokušati da razreše ugledni profesori univerziteta, konsultanti i GM-ovi hotela sa međunarodnom reputacijom, fokusirajući se istovremeno i na hotelske lance i nezavisne hotele... Dobra tema i još mnogo zanimljivih promocija, performansa, proglašenje novih “ambasadora dobre usluge”, formiranje elitnog kluba globalno najveće i najstarije organizacije lidera u turizmu Skål International – samo su neki od razloga da 19. novembra u Hotelu "Radisson Blu Old Mill" na Forumu hotelijera budete deo jedne avangardne hotelijerske priče koja baš zato što je po meri hotelijera i traje već više od 12 godina!

Standardizacija – temelj, fasada i krov uspešnog hotelskog biznisa

Kada je krajem 19. i početkom 20. veka jedan od najčuvenijih hotelijera sveta Cezar Ritz – “kralj hotelijera i hotelijer kraljeva” počeo da piše savremenu istoriju hotelijerstva, već tada je bio potpuno svestan neophodnosti uvođenja određenih tehničko-tehnoloških i uslužnih standarda u hotelsko poslovanje. Da je prepoznatljivost imanentna i individualnim, nezavisnim hotelima, dokazuje zvanično najstariji nezavisni hotel na svetu Keiunkan Inn u prefekturi Jamanaši u Japanu, izgrađen čak 705. godine, koji i danas usavršava zlatnu formulu uspešnosti i trajanja u hotelijerskom biznisu sažetu u 3K – u kojoj počasno mesto pripada Kvalitetu, Konzistentnosti i Konkurentnosti, čiji je zajednički imenitelj STANDARDIZACIJA – temelj, fasada i krov uspešnog hotelskog biznisa, koja obezbeđuje njegovo trajanje i – prepoznatljivost, ali omogućava i poređenje i kontrolu kao jedan od najvažnijih zahteva dobre poslovne prakse, a podrazumeva češće edukacije i osvežavanje znanja zaposlenih, svodeći njihovu fluktuaciju na najmanju meru.

Upravo toj tako velikoj, važnoj temi za hotelijere, čijom prezentacijom treba da pokažu i koliko zaista brinu o svojim gostima, posvećen je XII forum hotelijera Srbije, sa međunarodnim učešćem – jedan od najvećih godišnjih skupova hotelijera, akademske elite i uglednih predstavnika prateće privrede, koji će se, u organizaciji Redakcije časopisa Turistički Svet i Udruženja za turizam Privredne komore Srbije, 19. novembra 2015. godine održati u beogradskom hotelu "Radisson Blu Old Mill". Svoju viziju ove teme daće profesori univerziteta, konsultanti, menadžeri hotela sa međunarodnom reputacijom i ugledni privrednici koji će se baviti holističkim pristupom standardizaciji u hotelsko-turističkoj privredi, fokusirajući se podjednako na hotelske lance i nezavisne hotele.

Ambasadori dobre usluge

Zbog značaja teme, ali i dodele hotelijerskog „oskara“ - priznanja Ambasadori dobre usluge, XII forum hotelijera biće i ove godine pravo mesto za veliko godišnje okupljanje hotelijera, predstavnika firmi koje svojim proizvodima ili uslugama daju neophodnu logistiku hotelskoj industriji, uglednih gostiju iz zemlje i inostranstva, kao i brojnih predstavnika medija.

Reaktivacija beogradskog kluba Skål International

Ove godine ceremonija dodele priznanja biće izuzetan događaj i zbog svečanosti na kojoj će se, u prisustvu sestrinskih klubova iz Hrvatske i Bugarske, hotelsko-turistička industrija Srbije reaktivacijom Skål kluba Beograd, ponovo povezati sa najstarijom i najvećom svetskom organizacijom lidera u turizmu - Skål International. 

Više informacija o Forumu hotelijera možete pronaći OVDE.

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Uspešno završena 2. regionalna Hotel housekeeping konvencija
01. April 2024
Jedan od zasigurno najvažnijih ovogodišnjih događaja u hotelskoj industriji regiona -...
Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Kongresi
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. Februar 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Kongresi
Dodeljene nagrade
19. Decembar 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...