XII Forum hotelijera 19. novembra: Kako do ZLATNE hotelijerske formule – 3K?

27. Oktobar 2015
XII Forum hotelijera 19. novembra: Kako do ZLATNE hotelijerske formule – 3K?

Kvalitet, konzistentnost, konkurentnost – začarani krug ili zlatna formula uspešnosti i trajanja čiji je zajednički imenitelj standardizacija? Ovo je dilema koju će pokušati da razreše ugledni profesori univerziteta, konsultanti i GM-ovi hotela sa međunarodnom reputacijom, fokusirajući se istovremeno i na hotelske lance i nezavisne hotele... Dobra tema i još mnogo zanimljivih promocija, performansa, proglašenje novih “ambasadora dobre usluge”, formiranje elitnog kluba globalno najveće i najstarije organizacije lidera u turizmu Skål International – samo su neki od razloga da 19. novembra u Hotelu "Radisson Blu Old Mill" na Forumu hotelijera budete deo jedne avangardne hotelijerske priče koja baš zato što je po meri hotelijera i traje već više od 12 godina!

Standardizacija – temelj, fasada i krov uspešnog hotelskog biznisa

Kada je krajem 19. i početkom 20. veka jedan od najčuvenijih hotelijera sveta Cezar Ritz – “kralj hotelijera i hotelijer kraljeva” počeo da piše savremenu istoriju hotelijerstva, već tada je bio potpuno svestan neophodnosti uvođenja određenih tehničko-tehnoloških i uslužnih standarda u hotelsko poslovanje. Da je prepoznatljivost imanentna i individualnim, nezavisnim hotelima, dokazuje zvanično najstariji nezavisni hotel na svetu Keiunkan Inn u prefekturi Jamanaši u Japanu, izgrađen čak 705. godine, koji i danas usavršava zlatnu formulu uspešnosti i trajanja u hotelijerskom biznisu sažetu u 3K – u kojoj počasno mesto pripada Kvalitetu, Konzistentnosti i Konkurentnosti, čiji je zajednički imenitelj STANDARDIZACIJA – temelj, fasada i krov uspešnog hotelskog biznisa, koja obezbeđuje njegovo trajanje i – prepoznatljivost, ali omogućava i poređenje i kontrolu kao jedan od najvažnijih zahteva dobre poslovne prakse, a podrazumeva češće edukacije i osvežavanje znanja zaposlenih, svodeći njihovu fluktuaciju na najmanju meru.

Upravo toj tako velikoj, važnoj temi za hotelijere, čijom prezentacijom treba da pokažu i koliko zaista brinu o svojim gostima, posvećen je XII forum hotelijera Srbije, sa međunarodnim učešćem – jedan od najvećih godišnjih skupova hotelijera, akademske elite i uglednih predstavnika prateće privrede, koji će se, u organizaciji Redakcije časopisa Turistički Svet i Udruženja za turizam Privredne komore Srbije, 19. novembra 2015. godine održati u beogradskom hotelu "Radisson Blu Old Mill". Svoju viziju ove teme daće profesori univerziteta, konsultanti, menadžeri hotela sa međunarodnom reputacijom i ugledni privrednici koji će se baviti holističkim pristupom standardizaciji u hotelsko-turističkoj privredi, fokusirajući se podjednako na hotelske lance i nezavisne hotele.

Ambasadori dobre usluge

Zbog značaja teme, ali i dodele hotelijerskog „oskara“ - priznanja Ambasadori dobre usluge, XII forum hotelijera biće i ove godine pravo mesto za veliko godišnje okupljanje hotelijera, predstavnika firmi koje svojim proizvodima ili uslugama daju neophodnu logistiku hotelskoj industriji, uglednih gostiju iz zemlje i inostranstva, kao i brojnih predstavnika medija.

Reaktivacija beogradskog kluba Skål International

Ove godine ceremonija dodele priznanja biće izuzetan događaj i zbog svečanosti na kojoj će se, u prisustvu sestrinskih klubova iz Hrvatske i Bugarske, hotelsko-turistička industrija Srbije reaktivacijom Skål kluba Beograd, ponovo povezati sa najstarijom i najvećom svetskom organizacijom lidera u turizmu - Skål International. 

Više informacija o Forumu hotelijera možete pronaći OVDE.

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Adria Hotel Forum od 20. do 21. februara u Beogradu
19. Januar 2019
 „Da li je budućnost svetla?“ („Is the future bright?“) - tema je...
Kongresi
24. Decembar 2018
Predstojeći, 26. Kopaonik biznis forum biće održan od 3. do 6. marta 2019. godine u...
Kongresi
8. Mesec edukacije
07. Decembar 2018
Udruženje "Mladi za turizam" organizuje tradicionalni 8. Mesec edukacije "Okusi...
Kongresi
Konferencija “Marketing to China” 29. januara u Pragu
03. Decembar 2018
Konferencija “m2C marketing to China” namenjena preduzetnicima i marketing...