XII Forum hotelijera 19. novembra: Kako do ZLATNE hotelijerske formule – 3K?

27. Oktobar 2015
XII Forum hotelijera 19. novembra: Kako do ZLATNE hotelijerske formule – 3K?

Kvalitet, konzistentnost, konkurentnost – začarani krug ili zlatna formula uspešnosti i trajanja čiji je zajednički imenitelj standardizacija? Ovo je dilema koju će pokušati da razreše ugledni profesori univerziteta, konsultanti i GM-ovi hotela sa međunarodnom reputacijom, fokusirajući se istovremeno i na hotelske lance i nezavisne hotele... Dobra tema i još mnogo zanimljivih promocija, performansa, proglašenje novih “ambasadora dobre usluge”, formiranje elitnog kluba globalno najveće i najstarije organizacije lidera u turizmu Skål International – samo su neki od razloga da 19. novembra u Hotelu "Radisson Blu Old Mill" na Forumu hotelijera budete deo jedne avangardne hotelijerske priče koja baš zato što je po meri hotelijera i traje već više od 12 godina!

Standardizacija – temelj, fasada i krov uspešnog hotelskog biznisa

Kada je krajem 19. i početkom 20. veka jedan od najčuvenijih hotelijera sveta Cezar Ritz – “kralj hotelijera i hotelijer kraljeva” počeo da piše savremenu istoriju hotelijerstva, već tada je bio potpuno svestan neophodnosti uvođenja određenih tehničko-tehnoloških i uslužnih standarda u hotelsko poslovanje. Da je prepoznatljivost imanentna i individualnim, nezavisnim hotelima, dokazuje zvanično najstariji nezavisni hotel na svetu Keiunkan Inn u prefekturi Jamanaši u Japanu, izgrađen čak 705. godine, koji i danas usavršava zlatnu formulu uspešnosti i trajanja u hotelijerskom biznisu sažetu u 3K – u kojoj počasno mesto pripada Kvalitetu, Konzistentnosti i Konkurentnosti, čiji je zajednički imenitelj STANDARDIZACIJA – temelj, fasada i krov uspešnog hotelskog biznisa, koja obezbeđuje njegovo trajanje i – prepoznatljivost, ali omogućava i poređenje i kontrolu kao jedan od najvažnijih zahteva dobre poslovne prakse, a podrazumeva češće edukacije i osvežavanje znanja zaposlenih, svodeći njihovu fluktuaciju na najmanju meru.

Upravo toj tako velikoj, važnoj temi za hotelijere, čijom prezentacijom treba da pokažu i koliko zaista brinu o svojim gostima, posvećen je XII forum hotelijera Srbije, sa međunarodnim učešćem – jedan od najvećih godišnjih skupova hotelijera, akademske elite i uglednih predstavnika prateće privrede, koji će se, u organizaciji Redakcije časopisa Turistički Svet i Udruženja za turizam Privredne komore Srbije, 19. novembra 2015. godine održati u beogradskom hotelu "Radisson Blu Old Mill". Svoju viziju ove teme daće profesori univerziteta, konsultanti, menadžeri hotela sa međunarodnom reputacijom i ugledni privrednici koji će se baviti holističkim pristupom standardizaciji u hotelsko-turističkoj privredi, fokusirajući se podjednako na hotelske lance i nezavisne hotele.

Ambasadori dobre usluge

Zbog značaja teme, ali i dodele hotelijerskog „oskara“ - priznanja Ambasadori dobre usluge, XII forum hotelijera biće i ove godine pravo mesto za veliko godišnje okupljanje hotelijera, predstavnika firmi koje svojim proizvodima ili uslugama daju neophodnu logistiku hotelskoj industriji, uglednih gostiju iz zemlje i inostranstva, kao i brojnih predstavnika medija.

Reaktivacija beogradskog kluba Skål International

Ove godine ceremonija dodele priznanja biće izuzetan događaj i zbog svečanosti na kojoj će se, u prisustvu sestrinskih klubova iz Hrvatske i Bugarske, hotelsko-turistička industrija Srbije reaktivacijom Skål kluba Beograd, ponovo povezati sa najstarijom i najvećom svetskom organizacijom lidera u turizmu - Skål International. 

Više informacija o Forumu hotelijera možete pronaći OVDE.

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Najvažniji profesionalci u turizmu dolaze na Uzakrota Balkan Travel Summit
25. Februar 2020
Nakon samita održanog 12. decembra 2019. u Istanbulu, najveći turistički događaj u Turskoj,...
Kongresi
Mogućnost saradnje u oblasti ekoturizma između Egipta i Srbije
25. Februar 2020
Ambasada Egipta u Beogradu organizovala je okrugli sto pod nazivom "Mogućnost saradnje u...
Kongresi
Snažan rast brendiranih hotela i hotelskih investicija u naprednih 5 godina
24. Februar 2020
Drugog dana Adria Hotel Forum-a, koji se održao u Zagrebu od 18. i 19. februara, nastavljena je...
Kongresi
Otvorena hotelska konferencija Adria Hotel Forum
19. Februar 2020
Adria Hotel Forum, Hotelsko investicijska konferencija, otvorena je juče u Zagrebu, u hotelu...