Uzakrota Travel Summit 13. decembra u Istanbulu

09. Decembar 2019
Uzakrota Travel Summit 13. decembra u Istanbulu

Uzakrota Travel Summit, jedan od važnih događaja u turističkoj industriji, ove godine se organizuje po šesti put, 13. decembra, u hotelu Hilton Istanbul Bosphorus u Istanbulu. Svoje prisustvo i učešće već su potvrdile brojne važne ličnosti i predstavnici iz sektora turizma, medija, rukovodstvo velikih kompanija i IT industrije.

Glavni sponzori događaja ove godine su SKYhub, Emirates Airline, Atlasglobal i IRC International Residency and Citizenship. I ove godine Uzakrota donosi brojna unapređenja, kako u smislu koncepta tako i po pitanju sadržaja, uz učešće preko 4.000 lokalnih i inostranih profesionalaca.

Uzakrota Travel Summit, koji je Bidroom prošle godine proglasio jednim od 10 najefektnijih turističkih događaja, i ove godine spaja turističke agencije, tehnološke kompanije, hotele, agencije koje sarađuju sa industrijom i blogere iz Turske i drugih zemalja.

Na samitu će oko 150 govornika diskutovati o zanimljivim temama kao što su “Uloga interneta na marketing destinacije“, „Moć novih tržišta i online platformi“, „sadašnjost i budućnost online platformi“, „Efekat platforni za online plaćanje na krajnje korisnike“, „Kako Gugl utiče na turizam i travel industriju?“ i „Zašto će SEO biti važniji u 2020. godini).

Više informacija o govornicima, sponzorima, programu i ranoj registraciji, pronaći ćete na zvaničnom sajtu: https://www.uzakrota.com/summit19

Izvor: travelmagazine.rs

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Kongresi
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. Februar 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Kongresi
Dodeljene nagrade
19. Decembar 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...
Kongresi
U Novom Sadu održana 10. MEKST konferencija
04. Decembar 2023
U Kongresnom centru Master održana je jubilarna Međunarodna konferencija posvećena turizmu,...