Uskoro: online konferencija "Women's innovation day" - od ideje do uspešnog biznisa

15. Oktobar 2020
Izvor: Unsplash
Izvor: Unsplash

Online konferencija o ženskom inovativnom preduzetništvu "Women's innovation day", koja će se održati 29. oktobra 2020. godine,  biće poligon za razvoj ideja: kako pokrenuti biznis, prevazići prepreke u poslovanju posebno u doba pandemije izazvane korona virusom, kao i kako stvoriti novu mrežu kontakata ili je dodatno unaprediti. Dobre primere iz prakse daće preduzetnice, predstavnice udruženja i preduzetničkih asocijacija kroz tematske panele o inovacijama u preduzetništvu. 

Konferenciji će prisustvovati nezaposlene žene sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, žene koje su zainteresovane da pokrenu sopstveni posao, kao i svi ostali koji su motivisani za razvoj sopstvenog biznisa.

Da pandemija koja je potisnula dosadašnje sisteme poslovanja, i u najvećoj meri komunikaciju svela na online platforme, ne mora nužno doneti samo loše posledice, pokazaće učesnici panela na primeru razvijanja aplikacija i drugih inovativnih rešenja i dati savete za unapređenje poslovanja u domenu platnih institucija.
Posebna pažnja biće posvećena turističkoj industriji, koja je jedna od najviše pogođenih grana privrede pod uticajem korona virusa. Ugledni predstavnici ove industrije govoriće o aktuelnim problemima ali, još važnije, i idejama za njihovo prevazilaženje.
 
„Women’s inovation day“ održaće se 29. oktobra 2020. godine, s početkom u 10h.
 
Sve zainteresovani učesnici mogu se besplatno registrovati na sajtu https://wid.digitalevents.rs/ i tako aktivno učestvovati u debati i postavljanju pitanja, a čitava konferencija se može pratiti i putem  live stream-a na oficijelnom YouTube kanalu Centra „Spektar“.
 
Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Uspešno završena 2. regionalna Hotel housekeeping konvencija
01. April 2024
Jedan od zasigurno najvažnijih ovogodišnjih događaja u hotelskoj industriji regiona -...
Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Kongresi
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. Februar 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Kongresi
Dodeljene nagrade
19. Decembar 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...