U organizaciji HORES-a: XIII HOTELSKA KUĆA na Zlatiboru

03. Decembar 2021
U organizaciji HORES-a: XIII HOTELSKA KUĆA na Zlatiboru
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede Srbije HORES organizuje XIII međunarodnu naučno-stručnu konferenciju „Hotelska kuća“, 4. i 5. decembra 2021. godine, u hotelu „Mona“, na Zlatiboru.
 
Ovogodišnja tema konferencije je: „Hotelska industrija i turizam u postkovid periodu – nova normala“.
 
Na svečanom otvaranju „Hotelske kuće“, u subotu, 4. decembra 2021. godine u 12.00 časova, govoriće Dunja Đenić, pomoćnik ministra trgovine, turizma i telekomunikacija, i Marija Labović, direktor Turističke organizacije Srbije.
 
Cilj naučno-stručne konferencije je povezivanje obrazovno-naučnih ustanova, istraživača i stručnjaka iz privrede, istraživačkih ustanova, i nadležnih državnih institucija, radi razmene rezultata iz teorijskih istraživanja, kao i razmene iskustava iz praktičnih istraživanja u oblasti turizma i hotelijerstva. Sve to treba da pomogne hotelijerima u pronalaženju novih rešenja u poslovanju tokom krize prouzrokovane globalnom pandemijom COVID–19.
 
Na „Hotelskoj kući“, eminentni naučnici i ugledni privrednici, predstaviće 25 naučno-stručnih radova o novim dostignućima, inovacijama u hotelijerstvu i turizmu, analizirati mnogobrojne probleme i  posledice prouzrokovane globalnom pandemijom COVID–19 ljstvo, čime će doprineti afirmaciji hotelske industrije.
 
Ovogodišnja naučno-stručna konferencija „Hotelska kuća“, će svojim naučnim rezultatima sigurno uticati na dalji razvoj hotelske industrije i turizma, i pozitivno uticati na državu u stvaranju boljeg poslovnog ambijenta ka uspešnom poslovanju ugostiteljsko-turističke delatnosti.
 
 
 

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Kongresi
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. Februar 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Kongresi
Dodeljene nagrade
19. Decembar 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...
Kongresi
U Novom Sadu održana 10. MEKST konferencija
04. Decembar 2023
U Kongresnom centru Master održana je jubilarna Međunarodna konferencija posvećena turizmu,...