Turistički samit Vojvodine 9-10. juna u Novom Sadu

06. Maj 2022
Foto: Promo
Foto: Promo

Turistički samit Vojvodine održaće se 9. i 10. juna u kongresnom centru Master, na Novosadskom sajmu. 

Samit će okupiti turističke agencije, turističke organizacije, hotelijere, restoratere, razvojne agencije, medije, kulturne institucije i sve ostale privredne subjekte.

Razvoj odgovornog turizma na teritoriji AP Vojvodine, razgovor o problemima koji stoje na putu ka realizaciji postavljenih ciljeva, podsticaj za angažovanje na pisanju razvojnih projekata, ostvarivanje interdestinacijske ali i međusektorske saradnje u formiranju i promociji turističke ponude Vojvodine razlog su potrebe za održavanjem ovog samita. Primeri dobre prakse iz regiona biće jedna od ključnih tema kojom će se podstaći saradnja i dalji napredak u promotivnim aktivnostima turizma AP Vojvodine, navode organizatori samita.

Do sada su realizaciju događaja podržale sledeće institucije i organizacije: Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju I lokalnu samoupravu, Privredna komora Vojvodine, Grad Novi Sad, Turistička organizacija Grada Novog Sada, Turistička organizacija opštine Sremski Karlovci, Turistička organizacija opštine Temerin, Turistička organizacija opštine Žabalj...i mnoge institucije.

Turistički Samit Vojvodine zajednički organizuju Udruženje građana ,,Centar za edukativni razvoj Novi Sad“ i agencije ,,Balkan Infinity Travel“ i „Explore Agency“.

Prijave za učešće na samitu će biti moguće od ponedeljka 09. maja na zvaničnom sajtu: www.turistickisamitvojvodine.com

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Uspešno završena 2. regionalna Hotel housekeeping konvencija
01. April 2024
Jedan od zasigurno najvažnijih ovogodišnjih događaja u hotelskoj industriji regiona -...
Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Kongresi
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. Februar 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Kongresi
Dodeljene nagrade
19. Decembar 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...