Susret hotelskih stručnjaka od 16. do 18. oktobra u Poreču

19. Septembar 2019
Susret hotelskih stručnjaka od 16. do 18. oktobra u Poreču

Najveća regionalna konferencija hotelijera, HOW /Hotel Operations Weekend/ Festival, koji se ove godine održava u Poreču od 16. do 18. oktobra, okupiće brojne međunarodne i regionalne stručnjake iz hotelijerstva i povezanih industrija.

Više od 500 učesnika treće konferencije upoznaće se sa međunarodnim trendovima u hotelskim operacijama i primerima dobre prakse. Među predavačima su Luc Gesvert, glavni direktor AccorHotelsa za Istočnu Evropu i Hector Pliego, direktor operacija za Istočnu Evropu Marriott Internationala, a na panelima će učestvovati  i menadžerke hotela iz Srbije, Adriana Dokmanović, Saint Ten Hotel i Marija Lekić, Mona Hospitality.

Adriana je dobitnica nagrade za “menadžera hotelskog domaćinstva” 2019. godine , a Marija je specijalista za obuke hotelskih radnika u Srbiji i inostranstvu.

Na konferenciju dolaze i direktorka održivog poslovanja kompanije BC Hospitality Group Mireille Jakobsen, zatim Robert Kimpton, član globalnog hotelskog tima u Schneider Electricu, odgovoran za globalne hotelske inovacije, marketing i hotelske strategije. Takođe, svoje učešće potvrdili su i Cahit Sahin, generalni direktor Montgomerie Maxx Royal Golf Cluba iz Turske, Regis Morin, direktor upravljanja prihodima Queensway Grupe, Katarina Larisa Ham, osnivačica i vlasnica licence Quintessentially Adriatic, jedinog globalnog luksuznog lifestyle concierga i brojni drugi.

Program Festivala dostupan je na službenim stranicama, a early bird cene za hotelijere traju do 22.09.
www.howfestival.com

Komentara (0)

Povezane vesti

Kongresi
Sarajevo Tourism Summit 2024: Jedan od vodećih regionalnih Foruma za turizam, hotelijerstvo i gastronomiju najavljuje svoj drugo izdanje
05. Mart 2024
Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25....
Kongresi
Konferencija „Biznis priče“ 3. i 4. aprila u „Master“ hali Novosadskog sajma
12. Februar 2024
Konferencija „Biznis priče“ održaće se 3. i 4. aprila 2024. u...
Kongresi
Dodeljene nagrade
19. Decembar 2023
Kongresni biro Turističke organizacije Srbije je proslavljajući 16 godina svoga rada u...
Kongresi
U Novom Sadu održana 10. MEKST konferencija
04. Decembar 2023
U Kongresnom centru Master održana je jubilarna Međunarodna konferencija posvećena turizmu,...