Saznajte ko su predavači XII Foruma hotelijera

04. Novembar 2015
Saznajte ko su predavači XII Foruma hotelijera
3K: Kvalitet, konzistentnost, konkurentnost – začarani krug ili zlatna formula uspešnosti i trajanja čiji je zajednički imenitelj standardizacija? Ovo je dilema koju će pokušati da razreše ugledni GM-ovi hotela sa međunarodnom reputacijom i GM-ovi nezavisnih hotela, kao i...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

Veca
Utorak , 10.11.2015. 20:27h
Preporuka:
0
+
0
-
A gde je tu gospodin Genov? I njemu je mesto u ovoj druzini strucnjaka. I zasto mnogi njegovi odlicni predlozi nisu sastavni deo Zakona o turizmu? Ima jos mnogo vrednih i strucnih kadrova hotelijerstva koji ne mogu iz nekih cudnih razloga doci do izrazaja pa time mnogo gubi hotelijerstvo kao i turizam Srbije.